RTX 3000 serisi alma. 4060 al rahatına bak eğer 3070 alacaksan.AMD R5 5500 işlemcim var.
Şu an GTX 1660 Super kullanıyorum. Yeni bir ekran kartı almak istiyorum. RX 6600XT veya GTX 3070 almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
6-7 bin civarıBütçen ne kadar ?
GTX 3070 diye bir model yok, RTX 3070 o hocam. Konuya geri donersek 3070 almak mantiksiz, cunku 8 GB VRAM bulunduran karta o kadar para vermek mantiksiz.
2. el 6000 TL civarlarina rahatlikla 6700 XT bulunabiliyor. Oyununa gore darbogaz yasarsin ama kesinlikle verdigin paranin hakkini sonuna kadar alirsin. 6700 XT su an 2. el ekran karti piyasasinin F/P krali.
Bende düşündüm ama çok zorlar mı sistemi bilemedim.GTX 3070 diye bir model yok, RTX 3070 o hocam. Konuya geri donersek 3070 almak mantiksiz, cunku 8 GB VRAM bulunduran karta o kadar para vermek mantiksiz.
2. el 6000 TL civarlarina rahatlikla 6700 XT bulunabiliyor. Oyununa gore darbogaz yasarsin ama kesinlikle verdigin paranin hakkini sonuna kadar alirsin. 6700 XT su an 2. el ekran karti piyasasinin F/P krali.
Guc kaynagin neydi bu arada sormayi unutmusum.Bende düşündüm ama çok zorlar mı sistemi bilemedim.
650w güç kaynağıGuc kaynagin neydi bu arada sormayi unutmusum.
Tam modeli nedir?650W güç kaynağı.
Tam modeli nedir?
Guc kaynagin neydi bu arada sormayi unutmusum.
Hocam bu ne ? Saçma sapan şeyler önermeyin lütfen.Geçen yıl Teknosa'dan aldım üstünde soyuldu o yüzden tam model bilmiyorum ama 650 olduğuna eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.