R5 5500 için kule tipi soğutucu önerisi

burakbcr

Decapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5500 işlemcim için kule tipi soğutucu alacağım Max 500 TL bütçem var.

daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz varmı ve nasıl bi performans alırım bu işlemci için ne tür bi soğutucu kullanmalıyım

daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz varmı ve nasıl bi performans alırım bu işlemci için ne tür bi soğutucu kullanmalıyım
500 TL için alınabilecek en iyi soğutucu, stok fana göre 10 15 arası derece düşürür.

Son düzenleme:
daha sonradan iyibirşey takmam gerekirmi ve bunun içinden kurulum için gereken parçalar çıkıyormu

termal macun geliyormu yanında
Termal macun geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. Kutunun içerisinden montajlamak için gerekli ekipmanlar çıkıyor.

Termal macun geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. Kutunun içerisinden montajlamak için gerekli ekipmanlar çıkıyor.

Oyunlarda iyi soğuturmu ve

ASUS Prime B450M K II 4400MHz (OC) DDR4 soket AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX anakart​

Bu anakartla uyumlu mu?
İşlemci aşırı ısınır mı ısınırsa işlemciye ne tür zarar verir.

?????????????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…