teşekkür ederim![]()
Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 506,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim, iyi akşamlar.teşekkür ederim
daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz varmı ve nasıl bi performans alırım bu işlemci için ne tür bi soğutucu kullanmalıyım![]()
Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 506,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500 TL için alınabilecek en iyi soğutucu, stok fana göre 10 15 arası derece düşürür.daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz varmı ve nasıl bi performans alırım bu işlemci için ne tür bi soğutucu kullanmalıyım
daha sonradan iyibirşey takmam gerekirmi ve bunun içinden kurulum için gereken parçalar çıkıyormu500 TL için alınabilecek en iyi soğutucu, stok fana göre 10 15 arası derece düşürür.
termal macun geliyormu yanında500 TL için alınabilecek en iyi soğutucu, stok fana göre 10 15 arası derece düşürür.
Termal macun geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. Kutunun içerisinden montajlamak için gerekli ekipmanlar çıkıyor.daha sonradan iyibirşey takmam gerekirmi ve bunun içinden kurulum için gereken parçalar çıkıyormu
termal macun geliyormu yanında
Termal macun geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. Kutunun içerisinden montajlamak için gerekli ekipmanlar çıkıyor.
?????????????Termal macun geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. Kutunun içerisinden montajlamak için gerekli ekipmanlar çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.