R5 5500 ile GTX 1650 uyumlu olur mu?

DedEmin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben RX 6400 alma planıyla R5 5500 aldım. Ancak GTX 1650 almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. Sizce R5 5500 işlemciyle GTX 1650 iyi çalışır mı? Yoksa iade edip i3 10100F mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışır. Daha üst seviye bir ekran kartını da besleyecektir. Bütçeniz ne belki daha iyi önerilir.
Merhaba ben RX 6400 alma planıyla R5 5500 aldım. Ancak GTX 1650 almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. Sizce R5 5500 işlemciyle GTX 1650 iyi çalışır mı? Yoksa iade edip i3 10100F mi almalıyım?

Çalışır. Daha üst seviye bir ekran kartını da besleyecektir. Bütçeniz ne belki daha iyi önerilir.
anakart + işlemci toplam 3000 tl yi geçmez ise güzel olur

Çalışır fakat sadece oyun oynayacaksanız RX 6400 ile GTX 1650 arasında ki fiyat farkına kesinlikle değmez.
İade edeceksen işlemciyi anakartıda 10100F uyumlu anakart almak zorundasın.
performans olarak tabi ki değmez ancak bazı oyunların amd de optimizasyonu kötü olur diye korkuyorum

Anakart + işlemci toplam 3000 TL'yi geçmez ise güzel olur.

Performans olarak tabii ki değmez ancak bazı oyunların AMD de optimizasyonu kötü olur diye korkuyorum.

Hayır değil hatta OpenGL'de AMD zirve optimizasyonda çok iyi ben RX 6400 kullanıyorum ve çok memnunum.
Herhangi bir optimizasyon sorunu ile karşılaşmadım.

anakart + işlemci toplam 3000 tl yi geçmez ise güzel olur

performans olarak tabi ki değmez ancak bazı oyunların amd de optimizasyonu kötü olur diye korkuyorum
İşlemci olarak R5 5500 alırsanız ileride ekran kartını da yükseltmek isterseniz işlemci de bir sıkıntı çekmezsiniz alınabilir. Bu arada ekran kartı için ne kadar bütçe ayırmıştınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı