PCI-e Kaynaklı performans kaybı yaşarsınız ama kullanılamaz değil.Bu ekran kartı ve işlemci darboğaz yapar mı?
PCI-e 3.0
Aslında anakart b450 m s2h v2 yani işlemci pci kaç bilmiyorum ekran kartı pci 3.0 sizce yapar mıPCI-e Kaynaklı performans kaybı yaşarsınız ama kullanılamaz değil.
Hocam işlemcinizde sorun yok, anakartınız büyük ihtimalle PCI-e 3.0 destekliyor. Ekran kartının özelliğinden dolayı performans kaybı yaşarsınız. İşlemcilik bir durum söz konusu değil.Aslında anakart b450 m s2h v2 yani işlemci pci kaç bilmiyorum ekran kartı pci 3.0 sizce yapar mı
Aşırı kayıp yaşarmıyım en azından gtx 1650 den daha iyi olur muHocam işlemcinizde sorun yok, anakartınız büyük ihtimalle PCI-e 3.0 destekliyor. Ekran kartının özelliğinden dolayı performans kaybı yaşarsınız. İşlemcilik bir durum söz konusu değil.
GTX 1650'den iyi oluyor diye biliyorum.Aşırı kayıp yaşarmıyım en azından gtx 1650 den daha iyi olur mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.