Algoritmik
Hectopat
O zaman daha fazla beklemeden Vatan Bilgisayarla iletişime geçin, iade işlemlerini başlatın.Değişim olurmu
Bide ilk geldiğinde böyleydi benlik bı durum yok
O zaman daha fazla beklemeden Vatan Bilgisayarla iletişime geçin, iade işlemlerini başlatın.Değişim olurmu
Bide ilk geldiğinde böyleydi benlik bı durum yok
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki farkında olmadan sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?Görmedim ki bilgisayarcida fark ettim suç bende değil
Almazlar. Almaları için sebep yok.O zaman daha fazla beklemeden Vatan Bilgisayarla iletişime geçin, iade işlemlerini başlatın.
Hocam geldiğinde böyleydi sana ispatlama mecburiyettimi var ben firma alırmi diye sordumO zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Orasını satın alan arkadaş düşünsün.O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki farkında olmadan sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Fabrikada paketlenen bir ürünün pininin kırık olması bana mantıklı gelmiyor.
Almazlar. Almaları için sebep yok.
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Almazlar. Almaları için sebep yo
Aynen hocam kesinlikleOrasını satın alan arkadaş düşünsün.![]()
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Almazlar. Almaları için sebep yo
Aynen hocam kesinlikleOrasını satın alan arkadaş düşünsün.![]()
Bana değil firmaya ispatlama mecburiyetin var. İspatlarsan ala. Değişmek zorundalar. Ama kutudan o şekilde çıktığını nasıl ispatlayacaksın? Gülerler adamlar. Fabrikada paketlenen ürün neticede.Hocam geldiğinde böyleydi sana ispatlama mecburiyettimi var ben firma alırmi diye sordum
Hatalı ürün olabiliyor binde bir ihtimal biliyoruma am değişim yapma zorunluluğu var tüketici hakları diye birsey de varBana değil firmaya ispatlama mecburiyetin var. İspatlarsan ala. Değişmek zorundalar. Ama kutudan o şekilde çıktığını nasıl ispatlayacaksın? Gülerler adamlar. Fabrikada paketlenen ürün neticede.
Ürünü senin kırmadığını nereden bilecek firma? Kargo mesela kötü geldiyse götürür gösterirsin. Veya ilk geldiğinde açar bakarsın zaten koruyucu plastiği var üstünde.Hatalı ürün olabiliyor binde bir ihtimal biliyoruma am değişim yapma zorunluluğu var tüketici hakları diye birsey de var
Yok. O şekilde geldiğine dair video var mı? Yok. E bir de kusurlu ürünü gelir gelmez iade etmek yerine montajlamışsın. Adam sen sökerken kırmışsın der çekilir köşesine. Kanun alıcıyı değil haklıyı korur. Satıcı hukuki olarak haklı aksi bir kanıt yoksa.Hatalı ürün olabiliyor binde bir ihtimal biliyoruma am değişim yapma zorunluluğu var tüketici hakları diye birsey de var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.