O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki farkında olmadan sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Fabrikada paketlenen bir ürünün pininin kırık olması bana mantıklı gelmiyor.
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki farkında olmadan sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Fabrikada paketlenen bir ürünün pininin kırık olması bana mantıklı gelmiyor.
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini pini kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Bize istersen ispatla istersen yakın istersen soru sor hocam fark etmez. Firma bu ürünü almayabilir asıl onlara kanıtla kanıtlayabiliyorsan. Alacaklarını sanmam pc 'ye takılıysa özellikle.
Bana değil firmaya ispatlama mecburiyetin var. İspatlarsan ala. Değişmek zorundalar. Ama kutudan o şekilde çıktığını nasıl ispatlayacaksın? Gülerler adamlar. Fabrikada paketlenen ürün neticede.
Bana değil firmaya ispatlama mecburiyetin var. İspatlarsan ala. Değişmek zorundalar. Ama kutudan o şekilde çıktığını nasıl ispatlayacaksın? Gülerler adamlar. Fabrikada paketlenen ürün neticede.
Ürünü senin kırmadığını nereden bilecek firma? Kargo mesela kötü geldiyse götürür gösterirsin. Veya ilk geldiğinde açar bakarsın zaten koruyucu plastiği var üstünde.
Yok. O şekilde geldiğine dair video var mı? Yok. E bir de kusurlu ürünü gelir gelmez iade etmek yerine montajlamışsın. Adam sen sökerken kırmışsın der çekilir köşesine. Kanun alıcıyı değil haklıyı korur. Satıcı hukuki olarak haklı aksi bir kanıt yoksa.