R5 5500 - RTX 2060S sistem uyumlu mu?

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
PSU kötü. O paraya ''DN'' serisi alınmaz, bunu al:

650W modelinin stok bitmiş, tekrar gelirse 1.900 TL civarı oluyor, onu alırsın.

Onun dışında kasa da daha iyi bir şey seçilebilir. O kasa 2.000 TL'lik bir kasa değil, buna bakabilirsin:

Ekran kartı olarak da RX 6600 de tercih edilebilir.

PSU kötü. O paraya "dn" serisi alınmaz, bunu al:

650W modelinin stok bitmiş, tekrar gelirse 1.900 TL civarı oluyor, onu alırsın.

Onun dışında kasa da daha iyi bir şey seçilebilir. O kasa 2.000 TL'lik bir kasa değil, buna bakabilirsin:

Ekran kartı olarak da RX 6600 de tercih edilebilir.

Teşekkür ederim fiyatlar daha uygunmuş. Maalesef ekran kartı için bütçem yok. Fortnite RDR2 ve R6 oynayacağım. 200 FPS alır değil mi?

A520'ye 2.500 TL para verilmez. Daha ucuza B450 alırsınız. Seçtiğiniz SSD çöp. O paraya daha iyi PSU alınır.
:D fiyat önerisi yapmazsanız sevinirim yazmıştım. Şu mesajları okuyupta mı cevap yazsanız.

Sen kazık yeme diye söylüyorum, okudum merak etme. Kazık yemek senin tercihin. Sana fiyat önerisi yapmadım zaten, daha ucuza "aynı siteden" B450 alırsın dedim.

Ürünlerin hepsine 700 TL para verdim zaten o yüzden bir sıkıntı yok. Tek korkum parçaların uyup uymayacağı. Sistem beni 3 4 yıl daha götürse yeterli oynayacağım Max oyun RDR2. FPS oyuncusuyum. Şu an kullandığım 400/400 SATA SSD bile beni idare ediyor o yüzden çok önemli değil. Bu parçalar uyar mı?

Dostum SSD'de tek önemli olan şey başlıkta yazan teorik hız değildir. Ki orada belirtilen hızlara da ulaşamıyor MLD. Onun dışında donanımsal olarak da çöp bir SSD. İdare etmesi ayrı konu, dandik. Onu almak gibi zorunluluğun yok diye düşünüyorum zira HB'de sadece o SSD satılmıyor.

Uyumlu, o konuda sıkıntı yok. Sana daha iyi donanımlar öneriyoruz, kabul etmiyorsun. Sana daha iyi ürün önerince benim cebime para girmiyor, sen kazançlı çıkıyorsun. A520 yerine git ''aynı fiyata'' B450 al diyorum sana, üstüne para ver demiyorum. Israrcıysan da istediğini al, beni bağlamaz. Kazıklanacak olan sensin sonuçta. Sistem uyumlu, iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı