Arkadaşlar Witcher 3'te grafik ayarlarım ortalama seviyede olmasına rağmen sürekli 60-70 FPS alıyorum bazen bu sayı 60'ın altına düşüyor. Ayrıca oyun esnasında ekran kartımın yüzde 60'ı kullanılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ekte grafik ayarlarımı ve oyun esnasında ki FPS ve GPU-CPU kullanım oranlarını bırakıyorum.
Hocam elinizde 3060 var, orta grafikte DLSS açık oynuyorsunuz. Anlamadım ki korkunuz ne. Biraz zorlayın kartın sınırlarını. Yüksek ayarlar, kapalı DLSS'ya da Ultra ayarlar, DLSS kalite dener misiniz?
Arkadaşlar Witcher 3'te grafik ayarlarım ortalama seviyede olmasına rağmen sürekli 60-70 FPS alıyorum bazen bu sayı 60'ın altına düşüyor. Ayrıca oyun esnasında ekran kartımın yüzde 60'ı kullanılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ekte grafik ayarlarımı ve oyun esnasında ki FPS ve GPU-CPU kullanım oranlarını bırakıyorum.
Yeşillik görüş menzili ve çimen yoğunluğunu ortaya, Diğer tüm ayarlari Ultra + ayarlara çekin DLSS kaliteye alın öyle oynayın.
Bendede 3060 R5 5500 ikilisi var ekran kartı kullanimim hep 80 deydi asla geçmedi 80i.
Hocam sizin ekran kartı ve RAM kullanımınız nasıl bu kadar yüksek?
DirectX 12 Yeşillik görüş menzili ve çimen yoğunluğu orta ayarlarda Diğer tüm ayarlar Ultra+ da oynuyorum 80i geçmiyor.
DX 11'de oynamaniza rağmen nasıl 100 anlamış değilim
RAM kullaniminiz fazla 9GB RAM kullanıyor.
Bende yaklaşık 4.5-5GB arası bir RAM kullanıyordu.
Hocam sizin ekran kartı ve RAM kullanımınız nasıl bu kadar yüksek?
DirectX 12 Yeşillik görüş menzili ve çimen yoğunluğu orta ayarlarda Diğer tüm ayarlar Ultra+ da oynuyorum 80i geçmiyor.
DX 11'de oynamaniza rağmen nasıl 100 anlamış değilim
RAM kullaniminiz fazla 9GB RAM kullanıyor.
Bende yaklaşık 4.5-5GB arası bir RAM kullanıyordu.