Arkadaşlar Witcher 3'te grafik ayarlarım ortalama seviyede olmasına rağmen sürekli 60-70 FPS alıyorum bazen bu sayı 60'ın altına düşüyor. Ayrıca oyun esnasında ekran kartımın yüzde 60'ı kullanılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ekte grafik ayarlarımı ve oyun esnasında ki FPS ve GPU-CPU kullanım oranlarını bırakıyorum.
Enteresan hocam. Kullanımı yükseltmek için Ray Tracing açalım desek FPS 30a kadar düşüyor ve leş gibi kasıyor.
Bende RT kapalı dediğim ayarlar ile oynarken Novigard Meydanında 45 FPS'e kadar düştüğü bile oldu.
Hocam bir de şöyle bir çözüm var.
NVİDİA DSR açarak ekran kartı kullanımını %97'ye kadar çıkardım ben. Fakat monitör 1080p olduğu için simgelerin yeri kaydı.
Mesela simge sağ tarafta fakat o simgeye tiklamak için sol tarafa çekmeniz gerekiyor mouse imlecini. O da oyun zevkini bitiriyor.
İsterseniz deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar Witcher 3'te grafik ayarlarım ortalama seviyede olmasına rağmen sürekli 60-70 FPS alıyorum bazen bu sayı 60'ın altına düşüyor. Ayrıca oyun esnasında ekran kartımın yüzde 60'ı kullanılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ekte grafik ayarlarımı ve oyun esnasında ki FPS ve GPU-CPU kullanım oranlarını bırakıyorum.