Çözüldü R5 5500 RX 560 sistemde R6 oynarken alınan mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

KeremVR

Hectopat
RAM
8x2 3200 MHz Team T-Force Vulca
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 480GB SATA 3
Ekran kartı
RX 560
Anakart
Asrock B450M
İşlemci
Ryzen5 5500
Sorunu sadece Rainbow6 oynarken yaşadım.
Tam net hatırlamıyorum ama mavi ekran gelince depolama ile ilgili bir sorundan bahsediyordu.

Minidump: minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskiniz arızalı muhtemelen test yapıp sonuçlarını atın. Testten sonra Battleye anti hile yazılımını geçici olarak sistemden kaldırın.
Diskinizi vereceğim 2 programla tarayıp sonuçları buradan görsel olarak paylaşın.
HD Tune
Diskinizi seçin. Health ve Error Scan kısımları.

Crystal Disk Info
Direk programı açın. Diski seçin bilgileriniz gelecek.

Ekran kartı haricinde ki bütün parçalar yeni.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    640 KB · Görüntüleme: 32
  • Adsız.png
    Adsız.png
    793 KB · Görüntüleme: 19
Ekran kartı haricinde ki bütün parçalar yeni.
Söylediğim anti hile programını cihazdan kaldırıp bir süre böyle kullanır mısınız? Sorun ondansa bilmiş olalım değilse yeni dump dosyası atın. Mümkünse en az 3 tane.

Yok zaten rainbow6 haricinde başka bir oyunda veya oyun harici kullanımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama rainbow6 de tam harita yükleme esnasında olabiliyor 1 saniyeliğine 2 fps oluyor sonra donup mavi ekrana geçiyor bilgisayar.

Yok zaten rainbow6 haricinde başka bir oyunda veya oyun harici kullanımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama rainbow6 de tam harita yükleme esnasında olabiliyor 1 saniyeliğine 2 fps oluyor sonra donup mavi ekrana geçiyor bilgisayar.

Battleye kaynaklı o zaman. Alttaki linkten free trial diyip indirin. Kurun. Battleye anti hile yazılımını kaldırıp gelişmiş modda kalıntıları da silin.

İşlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp rainbow six dosya doğrulaması yapın. Eksik dosya ve programı geri yükleyecektir. Tekrar deneyin. Sorun devam ediyorsa yeni dump dosyası atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı