R5-5500 RX 580 sistem alınır mı?

G4me0ver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kasa güzel midir? Hepsiburada'da ve başka sitelerde de satılıyor ama fiyatı daha yüksek. Oralardan alırsam bir farkı olur mu? Trendyol'dan alırsam sorun çıkarır mı? Darboğaz yapar mı veya başka sorunlar çıkartır mı? Ayrıca Hepsiburada linki de bu.

Arkadaşlar bu kasa güzel midir? Hepsiburada'da ve başka sitelerde de satılıyor ama fiyatı daha yüksek. Oralardan alırsam bir farkı olur mu? Trendyol'dan alırsam sorun çıkarır mı? Darboğaz yapar mı veya başka sorunlar çıkartır mı? Ayrıca Hepsiburada linki de bu.

Fiyat söylesen güzel olur.
Hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar almanı önermiyorum satıcılar garantili değil 2.el parça vb satabiliyorlar.
Ekran kartı da performansı yüksek ancak eski bir kart dediğim gibi fiyat belirtirseniz daha iyisini önerebilirim.
Günümüz oyunlarını düşük grafiklerde akıcı oynatır bir sistem.

Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, N11, Amazon
Gibi sitelerin sattıkları bilgisayarları (Kasa) almayın. Çoğunlukla dolandırıcı, merdiven altı ve çakma ürün kullanan. 2.el, eski ürünleri kullanan. Sıfır kullansa bile fahiş fiyat koyan ve güç kaynağı gibi kritik ürünleri merdiven altı temin eden firmalardır.

Vatan, İtopya, Sinerji gibi asıl amacı teknoloji olan satıcılar gibi uzmanlıkları, garantileri ve kaliteli ürün satma ihtimalleri yoktur.

Bu bütçeye 2.el toplamınızı öneririm.

Neden peki?

Biliyorum aslında İtopya ve incehsaptan filan bakıyorum ama bu kadar ucuza bu özellikler kafamı karıştırdı. Peki başka hangi sitelerden bakmam lazım?
Hocam sistemde çok doğru düzgün parça varmış gibi adamlar gidip 32GB ram falan takmışlar baştan aşağı saçmalık. Ve arkadaşın dediğini gibi bu tarz sistemler garantili olmadığı için 2. el parça takabiliyorlar. İnsanın tam olarak paramla rezil oldum diyeceği bir sistem yapmışlar.

Fiyat söylesen güzel olur.
Hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar almanı önermiyorum satıcılar garantili değil 2.el parça vb satabiliyorlar.
Ekran kartı da performansı yüksek ancak eski bir kart dediğim gibi fiyat belirtirseniz daha iyisini önerebilirim.
Günümüz oyunlarını düşük grafiklerde akıcı oynatır bir sistem.

20k civarı. Öyle en yeni nesil oyunları oynamayı zaten düşünmüyorum ama şu anki bilgisayar Roblox'ta bile takılıyor😃 ekipmanlar (mouse, klavye tarzı) güzel ama kasa kötü denebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı