Bilgisayarı topladım, bilgisayar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Belki de işlemciden dolayı BIOS güncellemesi istiyor olabilir diye düşündüm ve Ryzen 3 1200 takıp çalıştırmayı denedim fakat yine aynı sorun ortaya çıktı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Ah güzel kardeşim servise vermeye çıkmışken yol üstü caddeden bir bilgisayarcıya da uğrayıp buzzer alsaydınya ya RAM'de ya PSU'da sıkıntı vardır bakardık kaç defa ötüyorsa yardımcı olurduk.
O kaygıyla ekran kartından başka parçaya ihtimal vermemiştim. Çünkü ekran kartını satın aldığım kişi de mesajlarıma görüldü atıp cevap vermiyordu. Ciddi ciddi dolandırıldım sandım ben de.
Tamirciye götürdük kablolardan bazılarını yanlış takmışım o yüzden çalışmıyormuş sorun sonunda bitmiş oldu.
Bilgisayarı topladım, bilgisayar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Belki de işlemciden dolayı BIOS güncellemesi istiyor olabilir diye düşündüm ve Ryzen 3 1200 takıp çalıştırmayı denedim fakat yine aynı sorun ortaya çıktı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Dostum tüm ürünlerini sıfır olduğunu belirtmişsin, windows içine kurulu mu ssd'nin. O yüzden ekrana bir şey gelmiyor olabilir.
Ssd'in sıfır içine windows kurarsan görüntü gelecektir.
Dostum tüm ürünlerini sıfır olduğunu belirtmişsin, Windows içine kurulu mu SSD'nin. O yüzden ekrana bir şey gelmiyor olabilir.
SSD'in sıfır içine Windows kurarsan görüntü gelecektir.