Güçsüz demedim zaten. 1080p için ideal ama RX 7600, RTX 4060/Ti gibi kartlar daha ideal. Bunların yanında çok güçsüz. R5 5500 ise, 5600'ün yanında çok güçsüz. Fiyatlarına göre rakipsizler ama maalesef ki böyle.Vallahi hocam, şakamatiksiniz resmen.
RX 6600 + Ryzen 5 5500 ikilisi günümüz 1080P için gayet ideal.
Oyunların optimizasyon özürlüsü çıkması bizim sorunumuz değil.
![]()
Hocam bahsettiğiniz oyun, optimizasyon özürlüsü bir oyun.Güçsüz demedim zaten. 1080p için ideal ama RX 7600, RTX 4060/Ti gibi kartlar daha ideal. Bunların yanında çok güçsüz. R5 5500 ise, 5600'ün yanında çok güçsüz. Fiyatlarına göre rakipsizler ama maalesef ki böyle.
Ben Starfield için değil, genel konuştum. Sorunlu olduğunu söyledim zaten oyunun.Hocam bahsettiğiniz oyun, optimizasyon özürlüsü bir oyun.
RX 6750XT bile olsa, RTX 4060 bile olsa sistemlere rağmen iğrenç bir fps değerleri veriyor.
Ultra ayarlarda 60 FPS altında düşmeyeceğinin garantisini verebilir misin yeni çıkan oyunlarda?RX 6600 normalde, hiç bir "AAA" oyunda 60FPS altına düşmez 1080P çözünürlükte.
Ultra ayarlar yeni çıkan oyunlarda bir ekran kartı, şirketi pazarlama taktiğidir.Ben Starfield için değil, genel konuştum. Sorunlu olduğunu söyledim zaten oyunun.
Ultra ayarlarda 60 FPS altında düşmeyeceğinin garantisini verebilir misin yeni çıkan oyunlarda?
Ultra ayarlar yeni çıkan oyunlarda bir ekran kartı, şirketi pazarlama taktiğidir.
Ultra ile "High" arasında dağlar kadar bir fark yok yeni çıkan oyunlarda, gözünüzü açsanız fark edersiniz.
Alın size de garanti.
Elinizde olan 5600 "APU" sistemle çok garanti istemeyin isterseniz.
![]()
R5 5500 mi guclu degil?Kusura bakma ama hem işlemcin, hem de ekran kartın güçlü değil. Testlerdekiyle aşağı yukarı aynı FPS'i alırsın.
Güç dediğimiz kavram, aslında bayağı göreceli ama R5 5500 ve RX 6600, günümüzde hâlâ iyi olsalar da, modası geçiyor artık. Yeni seriler var bildiğiniz gibi. R5 5500, R5 3500'e göre bayağı iyi ama R5 5600'e göre bayağı aşağıda. Konu sahibi arkadaş, biraz fazla pohpohladığı için öyle söyledim. Yanlış anlaşılmasın. İyi sosyaller.R5 5500 mi guclu degil?
Asiri komiksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.