R5 5500 RX 6700'e darboğaz yapar mı?

Tabii. Çok iyi olur. FPS ve akıcılık konusunda sistem performansından memnun musunuz? Herhangi bir drop oluyor mu ayrıca?
FPS'ten ve akıcılıktan memnunum. Days Gone'da yüksek ayarlar, R.S. %150'de ekran kartı kullanımı %99'du. Şu an Alan Wake Remastered oynuyorum onda da %85-90-95'lerde geziyor. FPS drop nadiren oluyor ama ekran kartından mi, oyundan mi emin değilim. Şuan genel sistem performansından beklediğimden çok daha memnunum, ekran kartı kullanımları hiç fena değil. Ayrıca sanal çözünürlük yükseltmeyle 2K, 4K oynarsanız ekran kartı kullanımları daha da yükselecektir. Yeni işlemci almayı düşünüyordum fakat şuan memnunum, biraz daha erteleyeceğim.
 
Soğutucun iyiyse Ryzen Master'dan curve cptimizer ile işlemciyi biraz desteklersen ucu ucuna kurtarırsın diye düşünüyorum. All Core seçeneği ile.
 
FPS'ten ve akıcılıktan memnunum. Days Gone'da yüksek ayarlar, r. S. %150'de ekran kartı kullanımı %99'du. Şu an Alan Wake Remastered oynuyorum onda da %85-90-95'lerde geziyor. FPS düşmesi nadiren oluyor ama ekran kartından mi, oyundan mi emin değilim. Şu an genel sistem performansından beklediğimden çok daha memnunum, ekran kartı kullanımları hiç fena değil. Ayrıca sanal çözünürlük yükseltmeyle 2K, 4K oynarsanız ekran kartı kullanımları daha da yükselecektir. Yeni işlemci almayı düşünüyordum fakat şu an memnunum, biraz daha erteleyeceğim.

Şu an içim daha çok rahatladı. 6750 XT'yi bile besliyorsa, 6700XT'yi daha rahat besler diye düşünüyorum o halde.
 
Şuan ben R5 5500 RX6750XT kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.
Merhabalar bende bu sistemi almayı düşünüyorum. Pubg Mobile için nasıldır sence oynuyormusun bu oyunu. +90 FPS alırmıyım. Birde pubg Mobile ekran kartını mı işlemciyi mi daha yoğun kullanıyor. Pek fazla anlamadığım için soruyorum. Teşekkürler

Merhabalar bende bu sistemi almayı düşünüyorum. Pubg Mobile için nasıldır sence oynuyormusun bu oyunu. +90 FPS alırmıyım. Birde pubg Mobile ekran kartını mı işlemciyi mi daha yoğun kullanıyor. Pek fazla anlamadığım için soruyorum. Teşekkürler.
Birde kasa için 20 25 k arası bütçem var. Önerebileceginiz sistem varsa sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı