R5 5500-RX 7600 sistem nasıldır?

Oyun testi paylaşabilir misiniz sorun olmazsa? Ben de aynı sistemi düşünüyorum fakat RTX 3060 daha iyi olur gibi geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 7600 daha iyi gibi duruyor hocam ama RTX 3060'da bir tık daha iyi gibi sizde bir inceleyin derim karar sizin.

Warzone2 oynarım demişsiniz agırlıklı videoda onu da test ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX 7600 daha iyi gibi duruyor hocam ama RTX 3060'da bir tık daha iyi gibi sizde bir inceleyin derim karar sizin.

Warzone2 oynarım demişsiniz agırlıklı videoda onu da test ediyor.

DLSS avantajı var, ama RX7600 sistem de çok ucuz, bilemedim şimdi. Geçenlerde İtopya'da 11000 TL'ye de RX 7600 sistem vardı, onun stoğu tükendi. Hem videoda FSR ve DLSSler kapalı.

DLSS avantajı var, ama RX7600 sistem de çok ucuz, bilemedim şimdi. Geçenlerde İtopya'da 11000 TL'ye de RX 7600 sistem vardı, onun stoku tükendi. Hem videoda FSR ve DLSS'ler kapalı.

Hocam normalde bende 11k ya bir sistem alıyordum lakin stoğu bitti o yüzden bu sistemi seçtik ama her oyunu oynatır RX7600 için başka bir video daha atıyorum onu da izleyin.

Hocam normalde bende 11k ya bir sistem alıyordum lakin stoku bitti o yüzden bu sistemi seçtik ama her oyunu oynatır RX7600 için başka bir video daha atıyorum onu da izleyin.

İşlemci FPS için önemli olduğu için bir tık düşük olabilir lakin rahat oynarsınız.

Ekipmanlar için ayrı konu açın hocam öneri yapalım.

Hocam monitör için açtım bir bakar mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı