Çözüldü R5 5500 & RX6600 sistemde format ardından CS:GO açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Z4GOR

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm, öncelikle ben PC'ye format attım. Formattan sonra Update attım, ekran kartı güncel bir sıkıntı yok fakat CS açılmıyor. Fatal error değil, direkt başlat diyorum, geri kapanıyor. YouTube'daki her şeyi yaptım; yok o dosyayı sil, DirectX indir falan hepsini yaptım denedim, asla olmuyor. 4-5 gündür böyle, dediğim gibi formattan sonra oldu. Formattan sonra girdim grafikleri düşürdüm oyundan attı, bir daha giremedim. 3-4 gündür böyle. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Donanım: RX6600 AMD 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
H

Hocam sorununuzu anladım bende yaşamıştım aynı sorunu. PC başına geçince gerekli dosyaları atacağım yüksek ihtimal sorunu çözer. Şu an dışarıdayım.

Dostum kurdum bunlari zaten ama silip yeniden kurdum bir değişiklik olmadı maalesef.

Oyunun kurulu olduğu klosöre gidip exe dosyasına özellikler deyip uyumluluk modunu değiştirip deneyin.

Uyumluluk modu yönetici olarak çalıştırma hepsini yaptım dostum.
Steam'e geliyoruz CS:GO'ya sağ tık yap özelliklere gelip başlatma seçenekleri ne " -windowed -autoconfig" bu kodu gir.
Bilgisayarın arama yerine sistem yapılandırması yazın ve açın.
Hizmetlere girip ve "Windows yönetim yardımcılarının" kutusundaki tiki kaldırıp uygula diyoruz.
Bilgisayara res atıp oyuna girebilirsiniz.

Dün veya ondan önceki dün denedim olmadı kapalı zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…