R5 5500 SE-214-XT ile High on Life'ta 76 derece oldu

Egzoz fan havayı dışarı atmıyor mu benmi yanlış biliyorum?

O fanı ön tarafa, bloğa üfleyecek şekilde bağla. Eğer 224 XT ile aynı mantık montajı varsa fanı bir miktar yukarıya kaldırıp takabilirsin. RAM'lere çarpmaz.

O zaman fanı yanlış takmış olabilir misiniz peki? Yani dışarı değil de içeri üfleyecek şekilde taktıysanız egzoz fanı dışarı atmaya çalışırken diğeri çekmekle uğraşır.

Egzoz fanı doğru takılmış da soğutucunun fanını net göremiyorum. Daha net çekse sorunu anlayacağız.

Ekleme: Şimdi gördüm. Soğutucu fanının üzerinde ok var. Oka göre havayı bloğa üflüyor. Ters takmış. Montaj tamamen falso.

Bu şekilde.

Termal macun kaliteli ve tam oturdu, macunuda bilgisayarcı bir abim sürdü.

O işlemci soğutucu RAM'lere değmemesi için bir tarafa doğru daha boşluğu var fanını yerleştirebileceğin. Aynı soğutucu bende de var o şekilde sağlıksız bir kurulum olmuş.

Fanı ters yöne takmışsın, ram tarafına takman lazım. 12400f ile kullanıyorum aynı soğutucuyu, hiç bir oyunda 60 dereceyi görmedi henüz. Fotoğraf atayım bu şekilde olması lazım;

Dosya Ekleri

• IMG_20230513_005828.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…