R5 5500 sistem alınır mı?

2X:
18500TL gibi bir şey tutuyor.

Reis bu var şuan ana kartı 2. Seçeneği seçtim ve sıvı soğutma + 2. Kasayı seçtim alınır mı 20k y ?

Hocam bu işlemci için sıvı soğutma gerekli değil ama overclocklamak isterseniz yardımcı olur. Anakartı yükseltmekle iyi yapmışsınız. Kasayı 3. kasa yapın yapabilirseniz, en iyi soğutma performansını o verir. Ama 1. kasa da iyi. İkinci kasa parasına değmez bence.

Benim önerim şu: işlemciyi 5600X yapın, anakartı ikinci anakart yapın, soğutucuyu 1. sıvı soğutucu yapın, kasa aynı kalsın, SSD'yi ikinci SSD yapın. 20.3k'ya değecek bir sistem gerçekten.

Edit: Hocam bu sistem incehesap'ın gaming gecesi olayında var. İndirimli fiyatı belli değil ama 20k olursa direk alın. Tundra [Modart] | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6800 16 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Son düzenleme:
Hikvision Urien 8 GB DDR4 3200 Mhz HKED4081CAA2F0ZB2 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2.

Burası yaklaşık 15, 8K ediyor. Bütçeni biraz zorlarsan çok iyi ama. Ekran kartını ikinci el alarak bütçene sığdırabilirsin.

RAM. SSD ve PSU kötü.

Hocam bu işlemci için sıvı soğutma gerekli değil ama overclocklamak isterseniz yardımcı olur. Anakartı yükseltmekle iyi yapmışsınız. Kasayı 3. kasa yapın yapabilirseniz, en iyi soğutma performansını o verir. Ama 1. kasa da iyi. İkinci kasa parasına değmez bence.

Benim önerim şu: işlemciyi 5600X yapın, anakartı ikinci anakart yapın, soğutucuyu 1. sıvı soğutucu yapın, kasa aynı kalsın, SSD'yi ikinci SSD yapın. 20.3k'ya değecek bir sistem gerçekten.

Edit: Hocam bu sistem incehesap'ın gaming gecesi olayında var. İndirimli fiyatı belli değil ama 20k olursa direk alın. Tundra [Modart] | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6800 16 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Tamamdır reis yardım için sağol kral adamsın.

Reis işlemciyi 2. Mi seçeyim daha düşük değil mi ghz falan pek anlamam ama fansız falan yazıyor yanında nasıl olacak

Hocam ikinci sistem stokta değil şuan. Mesajda editten önce dediğimi yapın, süper bir sistem olur.

Sistemi kendiniz toplamak isterseniz çok daha iyi fiyatlar var, siz bilirsiniz tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı