R5 5500 sistem alınır mı?

ygkenel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem toplamak istiyorum. Bütçem 25.000 TL'ye kadar bütçem var ekran hariç, şöyle bir şey bıraktım sizce nasıl? Eklemek veya çıkarmak istediğiniz parça olur muydu?

1739880934593.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Bütçeni arttırıp.
Bunu alman daha doğru olur.

Alınmaz. Bütçeni arttırıp.
Bunu alman daha doğru olur.
Kötü bir sistem gibi duruyor hocam.

Depolama alını az hocam bence. Ayrıca konu sahibi bütçeye 25k demiş RAM'ler Dual olmuyor mu ben seçeneklere tam baklmadım eğer oluyorsa Dual olması performansı daha çok uçuracaktır zaten.

Bu bütçede arkadaşın attığı bir sistemi almak yerine çöpe atmak daha mantıklı 2K daha çıkarıp daha iyi bir şey alabilir SSD 500GB kısa vadede yeter bütçesi arttığında yükseltebilir.
RAM'in 1slot 16 GB olması bence daha iyi zamanla zaten onu 2x16 yapabilir.

Bu bütçede arkadaşın attığı bir sistemi almak yerine çöpe atmak daha mantıklı 2K daha çıkarıp daha iyi bir şey alabilir SSD 500GB kısa vadede yeter bütçesi arttığında yükseltebilir.
RAM'in 1slot 16 GB olması bence daha iyi zamanla zaten onu 2x16 yapabilir.
Şimdi baktım seçeneklere hocam. Dual 200 tl fark ile oluyormuş sanırım 209 da olabilir. Kısa vade diyorsunuz hocam bence 2x8 yapmak daha mantıklı ayrıca performans olarak daha iyi 4 ram slotu olan bir anakart ise bu zaten ileriki zamanda 4x8 yapar. Yanlış anlamayın hocam bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum sadece kendi fikirlerim :D

Şimdi baktım seçeneklere hocam. Dual 200 TL fark ile oluyormuş sanırım 209 da olabilir. Kısa vade diyorsunuz hocam bence 2x8 yapmak daha mantıklı ayrıca performans olarak daha iyi 4 RAM slotu olan bir anakart ise bu zaten ileriki zamanda 4x8 yapar. Yanlış anlamayın hocam bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum sadece kendi fikirlerim :D

Arkadaşın sistemi üzerinden mi örnek veriyorsun hocam çünkü arkadaşın attığı sistem am4.
16x1 şu anlık arkadaşa yeter 16x2 yapabilir zamanla zaten 32 GB RAM arkadaşa yeter de artar.
Yanlış anlamadım hocam sorun değil.

Arkadaşın sistemi üzerinden mi örnek veriyorsun hocam çünkü arkadaşın attığı sistem am4.
16x1 şu anlık arkadaşa yeter 16x2 yapabilir zamanla zaten 32 GB RAM arkadaşa yeter de artar.
tamam hocam onu dedim eğerki ram slotu 4 tane ise 4x8 yapar yine 32 gb olur. Yani eğerki sistemi aldığı gibi daha iyi performans istiyorsa dual yapsın onu diyorum. Şimdi 2x16 gb ram pahalı gelirse konu sahibine dediğim gibi daha iyide performans verir 2x8.

Tamam hocam onu dedim eğer ki RAM slotu 4 tane ise 4x8 yapar yine 32 GB olur. Yani eğer ki sistemi aldığı gibi daha iyi performans istiyorsa Dual yapsın onu diyorum. Şimdi 2x16 GB RAM pahalı gelirse konu sahibine dediğim gibi daha iyide performans verir 2X8.

Attığım sistemdeki anakartta 2 RAM slotu var diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı