Ahmet Hüsrev
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bu şekilde sistemi az önce satın aldım. Stok kalmaz diye ne düşünüyorsunuz değer mi?
Acele etmişsin bence keşke işlemciyi değiştirseydin.
Şu anki haliyle güzel bir sistem zaten. Ancak PSU değiştirirseniz çok daha iyi olur.İşlemci değişince fiyat indirimden çıkıp 15 küsure yükseliyordu
iptal ediyorum siparişiKasa ve PSU hariç iyi. Kasa idare edebilir ama PSU gerçekten kötü.
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bu şekilde sistemi az önce satın aldım. Stok kalmaz diye ne düşünüyorsunuz değer mi?
Gerçekten fiyatına göre çok güzel sistem.Değmemiş size tavsiyem iptal edip 2K filan daha ekleyip bu sistemi almanızdır. İleri de pişman olursunuz günümüzde 8 GB ekran kartı yeni oyunlar için yetersiz kalacaktır.
![]()
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
teşekkürlerDeğmemiş size tavsiyem iptal edip 2K filan daha ekleyip bu sistemi almanızdır. İleri de pişman olursunuz günümüzde 8 GB ekran kartı yeni oyunlar için yetersiz kalacaktır.
![]()
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.