R5 5500 sistem Rust'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Batuhan.K

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M H
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
Ram: Corsair 8gb 3200mhz Ddr4 (x2)
SSD: Kingston Nv2 500gb M.2 SSD
Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 3060 Gaming Z Trio
Kasa: MSI Mag Forge 100R
Monitör: Rampage RM-550 Tactical 23.8" 144Hz
RAM
Corsair 8gb 3200mhz Ddr4
Ekran kartı
MSI GEFORCE RTX 3060 GAMİNG Z TRİO
Anakart
GİGABYTE B450M H
İşlemci
R5 5500
Merhaba, Rust oynuyorum fakat şu anda FPS 100'e sabitlenmiş durumda bunu nasıl aşabilirim acaba? Şu anki sistemimin Rust için ideal FPS'i sice kaç olmalı ve bu FPS'e nasıl ulaşabilirim?

Hocam 16 GB RAM varsa 100 FPS bana normal geldi hele ki yüksek ayarlar ise çok iyi fpsniz ben 2080'li sistemde 80 90 yeri geliyordu 60 altına düşüyordu Rust çok sistem yiyen bir oyun.

Kusura bakma o kadar detay bilmediğim için son bir şey sormak istiyorum. Şimdi genelde oyunlarda grafik ayarlarına girersin mesela low medium high vs der ayarlarda bunda o olmadığı için ne şekilde ayar yapmam lazım bundan emin olamıyorum. Şu an güncel ayarlarınız var ise paylaşabilir misiniz aynısını yapayım ya da var ise bir yönlendireceğiniz ayarlar olan konu veya link vs paylaşabilir misiniz? İnternette arattım fakat herkes farklı şekilde yapmış emin olamadım.

Hocam şimdi bu oyunda öyle Ultra alayım falan olayı yok ayarları kişisel yapmanız gerekiyor ama kesinlikle uzaklığı sonuna kadar açın atıyorum adamın ki Full'de o sizi görür ama siz onu göremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…