R5 5500 sistem temizlenmesi sonrası FPS değerleri düştü

Anje0

Decapat
Arkadaşlar benim bilgisayarım başta donmuyordu daha yüksek FPS'ler alıyordum, OBS'te yayın dahi açıyordum fakat şimdi OBS'i açtığımda mouse dona dona hareket ediyor, daha o gün içini temizledim FPS'ler düştü her şey güncel neden böyle olmuş olabilir. Alanım da var.
R5 5500.
RX 6650XT.
16 GB RAM.
Ana gereksinimler olarak bunlar var:
SSD 552.

Ayrıca valorant oynarken 200fps alıyorum başlarda 400ten aşağı düşmezkena arkada spotify ve dc dışında birşey açıkta değil

Herhangi bir şekilde BIOS ayarı yapmammı lazım her şeyi yazarsanız aşırı mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
başlığı yanlış yazmış aldırış etmeyin

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bilgisayarım başta donmuyordu daha yüksek FPS'ler alıyordum, OBS'te yayın dahi açıyordum fakat şimdi OBS'i açtığımda mouse dona dona hareket ediyor, daha o gün içini temizledim FPS'ler düştü her şey güncel neden böyle olmuş olabilir. Alanım da var.
R5 5500.
RX 6650XT.
16 GB RAM.
Ana gereksinimler olarak bunlar var:
SSD 552.

Ayrıca valorant oynarken 200fps alıyorum başlarda 400ten aşağı düşmezkena arkada spotify ve dc dışında birşey açıkta değil

Herhangi bir şekilde BIOS ayarı yapmammı lazım her şeyi yazarsanız aşırı mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
başlığı yanlış yazmış aldırış etmeyin
5 5500 ile 400 fps imkansız gibi sanki hocam. Eğerki overclock varsa bilemem. 200 300 fps arası 5 5500 için normal fakat herhangi bir performans düşmesinde cmos sıfırlanmış olabilir ramleri bi kontrol edin biostan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı