Kulaklık için 500 tl ye hallettim kumaş
Bilgim yok o yüzden bide pc geldiğinde işletim sistemi olmadığından bilgisayar ne ile açılıyorHocam ne sıkıntısı çıkacak. Altı üstü anahtar gireceksiniz atomu parçalamayacaksınız. 1080P'de 27 inç yakından kötü gözüküyor. Anahtarı güvenilir bir yerden alın.
Bilgim yok o yüzden bir de PC geldiğinde işletim sistemi olmadığından bilgisayar ne ile açılıyor.
Tmm ben bi internetten bakıyım ona göre hallederim saolBilgisayar FreeDOS şekilde gelecek size yani işletim sistemi olmadan. Başka bir cihazdan 8 GB bir USB belleğe Rufus aracılığıyla Windows 10 ISO yazdırıp kurmanız gerek.
Tamam ben bir internetten bakayım ona göre hallederim sağ ol.
Benim ekstralar işletim sistemi ve hoparlör ile 7642 TL sizin topladığınız 6500 civarı.
bu site güvenilir miHS35'in malzeme kalitesi kötü 2 güne kırılır. İade edip bunu alın hemen hemen aynı fiyat ve çok daha kaliteli.
Windows key olarak saglamlisans.com sitesinden alabilirsiniz.![]()
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - 2 Yıl Garantili Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.