Tercih meselesi, geçersen sorun yaşamazsın.Windows 10 kullanıyorum, Windows 11'e geçmeli miyim?
Sırf bunun yüzünden geçmemeyi düşünüyorum, tab olayı iyi güzelde windows 11'te dosya gezgini aşırı yavaş geliyor bana.Geçebilirsin, aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyorum. Sorun yaşamadım 11 ile, sadece dosya gezgininde ara sıra hantallıklar oluyor.
Dosya gezgini gerçekten hantal acaba 10 a geçsem mi geri ?Sırf bunun yüzünden geçmemeyi düşünüyorum, tab olayı iyi güzelde windows 11'te dosya gezgini aşırı yavaş geliyor bana.
Yorumu yazdıktan bir kaç gün sonra win 11'e geçtim, win10 dosya gezgini kadar hızlı değil ama önceki haline göre bayağı düzeltmişler.Dosya gezgini gerçekten hantal acaba 10 a geçsem mi geri ?
işte ilk 1 2 gün çok iyi sonra yavaşlıyor ya cidden bıktırdı artık. 11 Çıkalı nerdeyse 3.5 yıl olacak daha hala düzelmedi bu işletim sistemi.Yorumu yazdıktan bir kaç gün sonra win 11'e geçtim, win10 dosya gezgini kadar hızlı değil ama önceki haline göre bayağı düzeltmişler.
Beni şu an rahatsız etmiyor, sonraki versiyonda düzeltirler umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.