R5 5500 sisteme anakart ve RAM önerisi

Bütçe
2500

UmutPerk

Megapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5500 işlemciye sahibim. Kasa tipi olarak da Zalman Z3 plusa sahibim. Şu anda elimde 2.5kya kadar limit var. Anakart ve RAM önerilerinizi -ikisi bir arada toplam 2.5k- bekliyorum.

AMD Ryzen 5 5500 işlemciye sahibim. Kasa tipi olarak da Zalman Z3 plusa sahibim. Şu anda elimde 2.5kya kadar limit var. Anakart ve RAM önerilerinizi -ikisi bir arada toplam 2.5k- bekliyorum.

İki anakart arasındaki fark nedir?

Tek ram alıp ilerde bir ram takviyesi yaparsan bunu secebilirsin.

İki anakart arasındaki fark nedir?
Hocam kısaca söyleyim kartların fiyatları artıkça ram slotu fazla soğutma parçalar giriş çıkışlar fazlalışıyor hocam cipsetler aynı. Bundaki faklar ram slotları fazla soğutucu plaka var. Ekran kartı takma yeri koruması var usb lar var fazla bir fark yok farklar bu kadar.

500 daha üstüne koyup tek ram alır sonra 2. rami alırdım benim secimim bu secenek olurdu.

Tomahavk ta bios flaşback var R 5500 takarken biosu güncelleyebilirisn. Hem bu daha kalite ve özellikleri fazla olan bir kart.

Son düzenleme:

Tek RAM alıp ileride bir RAM takviyesi yaparsan bunu secebilirsin.

Hocam kısaca söyleyim kartların fiyatları artıkça RAM slotu fazla soğutma parçalar giriş çıkışlar fazlalışıyor hocam cipsetler aynı. Bundaki faklar RAM slotları fazla soğutucu plaka var. Ekran kartı takma yeri koruması var USB'lar var fazla bir fark yok farklar bu kadar.

500 daha üstüne koyup tek RAM alır sonra 2. RAM'i alırdım benim secimim bu secenek olurdu.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Başka alternatifleride bekliyorum eğer bulamazsam sanırım ASUS TUF alıp sonradan RAM eklemek en mantıklı seçenek.

Buda süper bunda da çift m2 takma yeri soğutucu blokları güçlü bir ana kart.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Başka alternatifleride bekliyorum eğer bulamazsam sanırım ASUS TUF alıp sonradan RAM eklemek en mantıklı seçenek.
Alırsanız en son attığımı alın hocam fazla bir secenek yok zaten seceneklerde fiyat olarak yükseldikçe ana kartlar iyi oluyor.

Bu da süper bunda da çift M.2 takma yeri soğutucu blokları güçlü bir anakart.

Alırsanız en son attığımı alın hocam fazla bir secenek yok zaten seceneklerde fiyat olarak yükseldikçe ana kartlar iyi oluyor.

En son attığınız Pro-s modeli daha avantajlı duruyor zaten. Yanında bir de RAM önerirseniz yardımlarınız teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı