AMD Ryzen 5 5500 işlemciye sahibim. Kasa tipi olarak da Zalman Z3 plusa sahibim. Şu anda elimde 2.5kya kadar limit var. Anakart ve RAM önerilerinizi -ikisi bir arada toplam 2.5k- bekliyorum.
![]()
MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.112,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram özelliklerini incele, 1.557,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 5500 işlemciye sahibim. Kasa tipi olarak da Zalman Z3 plusa sahibim. Şu anda elimde 2.5kya kadar limit var. Anakart ve RAM önerilerinizi -ikisi bir arada toplam 2.5k- bekliyorum.
Hocam kısaca söyleyim kartların fiyatları artıkça ram slotu fazla soğutma parçalar giriş çıkışlar fazlalışıyor hocam cipsetler aynı. Bundaki faklar ram slotları fazla soğutucu plaka var. Ekran kartı takma yeri koruması var usb lar var fazla bir fark yok farklar bu kadar.İki anakart arasındaki fark nedir?
![]()
Asus TUF B450M-PRO GAMING AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF B450M-PRO GAMING AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF B450M-PRO GAMING AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.260,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tek RAM alıp ileride bir RAM takviyesi yaparsan bunu secebilirsin.
![]()
G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram özelliklerini incele, 713,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam kısaca söyleyim kartların fiyatları artıkça RAM slotu fazla soğutma parçalar giriş çıkışlar fazlalışıyor hocam cipsetler aynı. Bundaki faklar RAM slotları fazla soğutucu plaka var. Ekran kartı takma yeri koruması var USB'lar var fazla bir fark yok farklar bu kadar.
![]()
MSI B450 TOMAHAWK MAX II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 TOMAHAWK MAX II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 TOMAHAWK MAX II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 2.474,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500 daha üstüne koyup tek RAM alır sonra 2. RAM'i alırdım benim secimim bu secenek olurdu.
Alırsanız en son attığımı alın hocam fazla bir secenek yok zaten seceneklerde fiyat olarak yükseldikçe ana kartlar iyi oluyor.Fikirleriniz için teşekkür ederim. Başka alternatifleride bekliyorum eğer bulamazsam sanırım ASUS TUF alıp sonradan RAM eklemek en mantıklı seçenek.
![]()
Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.287,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da süper bunda da çift M.2 takma yeri soğutucu blokları güçlü bir anakart.
Alırsanız en son attığımı alın hocam fazla bir secenek yok zaten seceneklerde fiyat olarak yükseldikçe ana kartlar iyi oluyor.
Hocam bellek olarak size önerdiklerimi kullanabilirsiniz.En son attığınız Pro-s modeli daha avantajlı duruyor zaten. Yanında bir de RAM önerirseniz yardımlarınız teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.