R5 5500 sisteme ekran kartı önerisi

Isınıyor mu emin olmamız lazım. Bunu takip etmelisiniz.

Anladim o zaman mining olabilir, sorununuz ısınma ise.

Hocam la aslinda R5600 ve RX 7600 alsa iyi değil mi?

Hocam güzel olur tabii. Ancak AMD düzeltti mi bilmiyorum ama NVIDIA'nın yayıncılık alanında özelliği vardı tam ismini hatırlamıyorum. Daha iyi performans veriyordu. Eğer AMD bu konuda kendini geliştirmişse dediğinizde olabilir.

14 gün içinde iade durumu oluyorsa iade etmeyi deneyebilirsiniz.

Eğer ki işlemcinin üzerinden soğutucuyu kaldırıp yeniden termal macun sürmeden taktıysanız termal macun görevini yitirir diye biliyorum. Ve adamın sürdüğü termal macun da kaliteli olmayabilir

Hocam işlemci ile mining ne alaka? Yalan yanlış bildiğiniz konularda bilgi vermeyiniz lütfen.
Hani ekran kartı ısınır falan kasa kapalı kasa sıcaklığı yükselir kasar falan

AMD tarafinda RX6600 oluyorsa NVIDIA tarafinda 3060 olur. 1660 Ti olmaz. Zaten 1660S varken Ti icin ugrasmaya gerek var mi sizce?

Çocuk görmemişim diye söylemiş ne bu sizdeki atar gider. Ayrıyeten 1660 Ti ikinci elde gayet F/P bir kart, her bütçeye uygun olarak söylemiş.

Çocuk görmemişim diye söylemiş ne bu sizdeki atar gider. Ayrıyeten 1660 Ti ikinci elde gayet F/P bir kart, her bütçeye uygun olarak söylemiş.

Kardes adamda zaten 1660S var. Niye 1660 Ti alsin? Ucurum farklar yok. Kendisi demiski RX6600 alabilir AMD tarafinda ama NVIDIA tarafinda daha kotu ürün onermis. RX6600'in NVIDIA rakibi 3060'dir. Ve arkadas olmayan bir karti yazmisti basta, sonradan değiştirmiş.

Avukati misin?

Dostum dehb'm var insanlar böyle hatalar yapabilir ayrıca görmemişim kanka yani ucurumlar kadar fark var sanki 3060 ile 1660 Ti ile arasında. Ayrıca diyelim ki rakibi 3060, her insan hata yapabilir yani dostum illaki yapabileceğimin en iyisini mi yapmak zorundayım, ben bildiğimi söylüyorum ve adam beni haklı bulup savunmuş, seni ne kadar ilgilendirri ki?

Ayrıca bütçeyi göz önünde bulundurarak söyledim.

İkinci el 3060 ile RX6600'ün fiyat farkına bakabilir misiniz sizden tek ricam bu, hem NVIDIA tarafında hem de AMD tarafında uygun fiyatlı örnekler vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…