R5 5500 sisteme NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
10 14

hakan22302

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. R5 5500 işlemcim var, ekran kartım da MSI Gaming 2060 CW. Sorunu var, yükseltmeyi planlıyorum. Samsung Odyssey 165 Hz monitörüm var. Buna uygun şekilde hangi ekran kartını önerirsiniz? NVIDIA’dan devam etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, selam. R5 5500 işlemcim var, ekran kartım da MSI Gaming 2060 CW. Sorunu var, yükseltmeyi planlıyorum. Samsung Odyssey 165 Hz monitörüm var. Buna uygun şekilde hangi ekran kartını önerirsiniz? NVIDIA’dan devam etmek istiyorum.
0 4060 alınabilir. Sıfır 4060 alacaksanız MSI Ventus almayın. Şahsen bu karta pek yakıştıramıyorum. GALAX alınır.

0 4060 alınabilir. Sıfır 4060 alacaksanız MSI Ventus almayın. Şahsen bu karta pek yakıştıramıyorum. Galax alınır.

MSI da ne sorunu varki cw konusunda sorun yaratmayacak bir şey arıyorum.

0 4060 alınabilir. Sıfır 4060 alacaksanız MSI Ventus almayın. Şahsen bu karta pek yakıştıramıyorum. Galax alınır.

4060 bütçeden bir tık fazla gibi kanka 3060 alsam CS Valorant LoL gibi oyunlarda 2 k alırmıym destekler mi?

MSI da ne sorunu varki cw konusunda sorun yaratmayacak bir şey arıyorum.

4060 bütçeden bir tık fazla gibi kanka 3060 alsam CS Valorant LoL gibi oyunlarda 2 k alırmıym destekler mi?
Ventus MSI markasının en alt modeli. Ve bazı modellerde fanları soğutamıyor kartı bile. Bu riski almak istemiyorsanız GALAX alın. Ayrıca Ventus modelleri ince olur. Bu yüzden daha hızlı ısınır.

Ventus MSI markasının en alt modeli. Ve bazı modellerde fanları soğutamıyor kartı bile. Bu riski almak istemiyorsanız Galax alın. Ayrıca Ventus modelleri ince olur. Bu yüzden daha hızlı ısınır.

3060 buldm 3 tane ikinci el içi açılmamış etiket vs üstünde Zotac EVGA gainwart hangisi daha kaliteli fan sesi soğutma vs acil cevap bekliyorum.

3060 buldm 3 tane ikinci el içi açılmamış etiket vs üstünde Zotac EVGA gainwart hangisi daha kaliteli fan sesi soğutma vs acil cevap bekliyorum.
Tercihim EVGA olurdu ama ilk önce fiyatları bilmemiz lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı