R5 5500 sistemin voltaj değerleri normal mi?

Yani dandik bir psu da değil sonuçta niye böyle oldu anlamadım 3 yıllık olması lazım.

Ayrıca yanık olduğunu nasıl anlayabilirim
1753351792227.png

Bu tarz bir şey vardır. Ortadaki pin gibi.

Son düzenleme:
Kontrol edeceğim şimdi teşekkürler yardımın için

Dediğin gibi bir şey göremedim maalesef. Başka bir sebebi yoksa PSU değişmeli herhalde o zaman.

Bir şey yoksa PSU'da sıkıntı olması muhtemel hocam. Belki anakarttaki pinlerde sıkıntı vardır. Onlara baktın mı?

Bir şey yoksa PSU'da sıkıntı olması muhtemel hocam. Belki anakarttaki pinlerde sıkıntı vardır. Onlara baktın mı?
Onlara da baktım fakat bir yamukluk vesaire göremedim. Belki biraz saçma olacak ama kullandığım çoklu prizle alakası olabilir mi? Çok kaliteli bir şey değil heralde bi de üstündeki 6 prizde dolu ondan dolayı psuya daha az güç gelme olasılığı var mı?

Onlara da baktım fakat bir yamukluk vesaire göremedim. Belki biraz saçma olacak ama kullandığım çoklu prizle alakası olabilir mi? Çok kaliteli bir şey değil herhalde bir de üstündeki 6 prizde dolu ondan dolayı PSU'ya daha az güç gelme olasılığı var mı?

Pek sanmıyorum. Ama sadece prize takıp dene istersen.

Dene hocam. Belki sorun gerçekektende odur.
Hocam kasayı dağıtmıştım 2 saattir uğraşıyorum anca geri toplayabildim. Şimdi televizyona getirdim taktım. Burada 3lü priz var zaten sadece televizyon ile pc takılı şu an değerler 12.144 4.960 ve 3.260 boştaki hali bu biraz daha iyi gibi. Belki gerçekten alakası vardır bilemiyorum.

Hocam kasayı dağıtmıştım 2 saattir uğraşıyorum anca geri toplayabildim. Şimdi televizyona getirdim taktım. Burada 3lü priz var zaten sadece televizyon ile pc takılı şu an değerler 12.144 4.960 ve 3.260 boştaki hali bu biraz daha iyi gibi. Belki gerçekten alakası vardır bilemiyorum.
Tam yükte atabilir misin hocam? Şuan idare eder gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı