R5 5500 sıvı soğutma önerisi

Mr Muhammet Ali

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| ASUS RTX 3050 | Kingston Fury Beast 8x216 GB 3200 MHZ DDR4 RAM | Ryzen 5 5500| 512GB M2 /120 GB& 240 GB Sata SSD | Windows 11 | Asus Prime B450M K II |
Meslek
Öğrenciyiz hacım.
Anakart: Asusprime B450M K II.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500.
Ekran kartı: ASUS Dual RTX3050.

Önerdiğiniz bir fiyat performans sıvı soğutma öneriniz nedir? Fazla pahalı olmayacak şekilde.

Önerdiğiniz bir fiyat performans sıvı soğutma öneriniz nedir? Fazla pahalı olmayacak şekilde.
O işlemciye niye sıvı soğutma alıyorsunuz onu anlamadım. O işlemci için bence stok fan bile yeterli ama serin çalışsın diyorsanız hava soğutma falan alın.

O işlemciye niye sıvı soğutma alıyorsunuz onu anlamadım. O işlemci için bence stok fan bile yeterli ama serin çalışsın diyorsanız hava soğutma falan alın.
Bir konum daha var orayads bakabilirmisiniz.

Eğer ağır render falan almayıp sadece oyun oynuyorsan stok fan bile yeter ama kafanın rahat olması için kule tipi hava soğutma alabilirsin.

Arkadaşların dediği gibi bu işlemci için sıvı soğutma yüksek kalıyor, eğer gerçekten bir soğutma istiyorsan Kule tipi alabilirsin, fiyatı da makul.

Teşekkürler arkadaşlar eğer alırsam kule tipi almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı