R5 5500 sıvı soğutma önerisi

Selamlar kule tipi arıyorsanız elimde kullanmadığım bir soğutucu var se 224 xt v2 5-6 ay kullanılmış kutu fatura her şey var yanında macunuda var.

Selamlar kule tipi arıyorsanız elimde kullanmadığım bir soğutucu var se 224 xt v2 5-6 ay kullanılmış kutu fatura her şey var yanında macunuda var.
Rgb olan modelimi yoksa normal olanımı vede fiyat bilgisi verebilirmisin?

RGB olan modelimi yoksa normal olanımı ve de fiyat bilgisi verebilir misin?

RGB değil normal olan model. Yanında kasa fanı da veriyorum o RGB belki bağlantısı onunla yapılabilir onunda markası SilverStone Air blazer 120r. Hepsini 1500'e vereceğim. Macun markası Cooler Master MasterGel Pro. Hepsi tertemiz kullanıldı sorunsuz 5600 ile kullandım hiç sorun yaşamadım.

RGB değil normal olan model. Yanında kasa fanı da veriyorum o RGB belki bağlantısı onunla yapılabilir onunda markası SilverStone Air blazer 120r. Hepsini 1500'e vereceğim. Macun markası Cooler Master MasterGel Pro. Hepsi tertemiz kullanıldı sorunsuz 5600 ile kullandım hiç sorun yaşamadım.
Hmm düşüneyim

Peki kasa fanı kaç adet?

Son düzenleme:
1 adet ama baya performanslı güzel bir fan forumdaki tavsiyelerden dolayı almıştım sonradan kasayı değiştirince ihtiyaç kalmadı.
Hmm keşke 2 falan olsaydı en azından

1500 tl ye bunları almanızın imkanı yok. 2500 e yakın tutuyor.
Hmm anladım bana Bi iletişim sağlayabileceğim birşeyler verin o zaman maaşı alınca konuşalım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı