R5 5500 ve GTX 1050 Ti sistem uyumlu mu?

MelihZeuss

Yoctopat
Daha fazla  
Benim bir sistemim var fakat uyumlu mu değil mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

AMD Ryzen 5 5500 19MB.
GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı.
MSI A520-A Pro 4600MHz anakart.
8x8 16 GB G.Skill 3000 MHz RAM.
240GB Crucial SSD.
Rampage 700W +80 Plus kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu da o Rampage güç kaynağını almadıysanız almayın, tavsiye etmiyorum.
usta şimdi o konuda haklısın kasayı aldığımda güç kaynağından cızırtı sesi geliyor çok azıcıkta olsa duyuluyor normal midir? ayrıca güç fişini çektiğimde o ses kesiliyor onun dışında kasa kapalı olsa bile o ses devam ediyor.

Sıkıntı çıkarmaz ekran kartını güzelce besler
kaç yıl götürür tahminen? çok ağır oyunlar oynamicam eski nesil
lol valo cs go ets2 stray gibi oyunlar

usta şimdi o konuda haklısın kasayı aldığımda güç kaynağından cızırtı sesi geliyor çok azıcıkta olsa duyuluyor normal midir? ayrıca güç fişini çektiğimde o ses kesiliyor onun dışında kasa kapalı olsa bile o ses devam ediyor.
Genelde sen sistemi kapatsan bile içerisinde çok az elektrik kalır. Anakart Hata ışıkları vb için. Rampage'in belkide PSU fanlarida bozulmuş olabilir. Benim tavsiyem hiç yoktan xigmatek vs alın. O da ses çıkartır ama kaliteli bir psudur.

Genelde sen sistemi kapatsan bile içerisinde çok az elektrik kalır. Anakart Hata ışıkları vb için. Rampage'in belkide PSU fanlarida bozulmuş olabilir. Benim tavsiyem hiç yoktan xigmatek vs alın. O da ses çıkartır ama kaliteli bir psudur.
ustam bazıları diyo azıcık ses gelmesi normal ilerleyen zamanlarda kendisi gidyormuymuş ne öyle söylentiler aldım. birde benim kasa masanın üstünde psikolojik de olabilir bilmiyorum

ustam bazıları diyo azıcık ses gelmesi normal ilerleyen zamanlarda kendisi gidyormuymuş ne öyle söylentiler aldım. birde benim kasa masanın üstünde psikolojik de olabilir bilmiyorum
Hocam ses pek kafaya takılacak bir sorun değil, ancak fazla akım vs gelmesine karşılık PSUyu kaliteli alman daha iyi olur. Hele ki Türkiye gibi bir yerde haftada 1 elektrik gittiğini var sayarsak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı