R5 5500 ve GTX 1650 sistemde CS2'de ani FPS düşüşü oluyor

Diğer oyunlarda test ettiniz mi tek CS2 de mi oluyor?

Diğer oyunlardaki FPS değerlerim her zamanki gibi. CS güncellenince yarı yarıya hatta daha fazla FPS düştü droplar arttı. Ek olarak sistemi adamakıllı kullanmıyor bile kullanımlar %30-40 hep.

Diğer oyunlardaki FPS değerlerim her zamanki gibi. CS güncellenince yarı yarıya hatta daha fazla FPS düştü droplar arttı. Ek olarak sistemi adamakıllı kullanmıyor bile kullanımlar %30-40 hep.

CS2 de sorun o zaman sistem de sıkıntı olsa diğer oyunlarda da olurdu.

@Burak Karabal bence oyunu sil geri yükle.

Silip de yüklememek var en kolay çözüm gibi duruyor 😅

R5 1600 AF + 5700 XT ile 140-200 FPS arası sabit alıyorum, 5500 ile rahat 150 alması lazım.

Hocam işlemcim iyi güzel ama ekran kartı CS2 için artık önemli. CS2 işlemci oyunu değil artık. Sizin benden yüksek almanız her türlü normal bence. Ama şu anda 120'den aşağı almam da saçma tabii.

Silip de yüklememek var en kolay çözüm gibi duruyor 😅

Hocam işlemcim iyi güzel ama ekran kartı CS2 için artık önemli. CS2 işlemci oyunu değil artık. Sizin benden yüksek almanız her türlü normal bence. Ama şu anda 120'den aşağı almam da saçma tabii.
Grafikleri düşürsem de yükseltsem de FPS gram fark etmiyor, R5 5500 + RX 570 sistem kullanan bir arkadaşım 200 rahat alıyordu. Elbette 1650 ile biraz daha düşecektir fakat 60 FPS ve 200 arasındaki fark kabul edilecek bir seviyede değil bence.

Grafikleri düşürsem de yükseltsem de FPS gram fark etmiyor, R5 5500 + RX 570 sistem kullanan bir arkadaşım 200 rahat alıyordu. Elbette 1650 ile biraz daha düşecektir fakat 60 FPS ve 200 arasındaki fark kabul edilecek bir seviyede değil bence.

Öyle hocam RX 570'in dengi 1650 Super falan. Normalde aldığım değerler 160 civarıydı. Yapacak bir şey yok artık ne diyelim.

Yok bence Minecraft açsın ağaç yumruklasın. 😁

Vallahi hocam oynamıyorum desem yalan olur en azından 400-500 saatim vardır.😅

Onu bunu boş verin, açın stranted Deep'i, alın elinize mızrağı, köpek balığı kovalayın.

Bu arada oyun güzelmiş ama fiyatı tuzlu. Almayı düşünüyorum indirime girerse severim böyle yapımları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı