R5 5500 ve RTX 3050 sistem CS2'de 120 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

bilgehan007

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, CS2 oynuyorum ve oyunda 300 400 FPS alan benzer sistemlere rağmen benim sistemim 120-170 ve bazen 200'ü görüyor ama çok hızlı FPS düşmesi yiyorum. Sürücülerim güncel, sorun ne olabilir sizce? Sistemi yazıyorum.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6 Boost 4.2
Anakart: A520 M K2V.
İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 8 GB.
SSD: WD blue 500GB 3600 civarları okuma yazma.
RAM: Dskill 21300 MHz 2X 8 GB: 16 GB.

Oyunu Ultra ayarlarda mı oynuyorsun? Kontrol ettiğimde zaten dediğin FPS'ler arası alıyor olman normal CS2 oyunu bana göre FPS'in dengsiz olduğu bir oyun, belki ek bir program kullanarak FPS ortalamanı görebilirsen o daha iyi bir bilgi verir sana. Ortalama 150-200FPS bence yazılan sistem için normal. Yanlışsam düzeltin.

Oyun içinde bütün ayarlar düşükte olmasın. FidelityFX ve yüksek dinamik aralık ayarları kalitede olsun diğerleri düşük olabilir. 4:3 1280*960 çözünürlükte dediğim ayarları kalite ve diğer ayarları düşük orta seviyede ayarlayın. Denetim Masası'ndan yüksek performans seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu işlemci ile 150-200 FPS arası hiç normal değil. NVIDIA Denetim Masası'ndan performans seçeneğinin seçili olduğundan emin olun ayrıca.

Oyun içinde bütün ayarlar düşükte olmasın. FidelityFX ve yüksek dinamik aralık ayarları kalitede olsun diğerleri düşük olabilir. 4:3 1280*960 çözünürlükte dediğim ayarları kalite ve diğer ayarları düşük orta seviyede ayarlayın. Denetim Masası'ndan yüksek performans seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu işlemci ile 150-200 FPS arası hiç normal değil. NVIDIA Denetim Masası'ndan performans seçeneğinin seçili olduğundan emin olun ayrıca.
Denedim ama olmuyor. Musallat oldu gerçekten. Sanki intel pentium kullanıyor gibiyim.

Oyun açıkken Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmından CS2 EXE'sine sağ tıklayın öncelik ayarla deyip yükseğe ayarlayın. Ayrıca oyun açıkken işlemci kaç GHz'te çalışıyor? Bilgisayarın kendi denetim masasındaki güç seçeneklerinde yüksek performans seçili mi peki? Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı