R5 5500 ve RTX 3060 sisteme HDD vs SSD takviyesi

turanunal

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarım bu linktekidir. Hafızası bir süre sonra yetersiz kalacak ve şimdiden ekstra hafıza almak istiyorum. SSD'ler çok pahalı olduğu için HDD düşünüyorum fakat HDD üzerine kurulan oyun vb. şeyler HDD olduğu için yavaşlar mı? Her şekilde SSD mi tercih etmem gerekir? Değerli yorumlarınızı ve paylaşabileceğiniz F/P diskleri bekliyorum. Teşekkürler.

HDD almanızı tavsiye etmiyorum. Günümüz için çok ağır kalıyorlar. 1 TB HDD zaten ₺1.000 şu sıralar. Bunun yerine 500 GB SSD alabilirsiniz kalitelisinden.

Samsung 870 EVO modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺1.052'ye geliyor:

Yok ben yine de HDD alacağım derseniz:

Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarım bu linktekidir. hafızası bir süre sonra yetersiz kalacak ve şimdiden ekstra hafıza almak istiyorum. SSD'ler çok pahalı olduğu için HDD düşünüyorum fakat HDD üzerine kurulan oyun vb. şeyler HDD olduğu için yavaşlar mı? Her şekilde SSD mi tercih etmem gerekir? Değerli yorumlarınızı ve paylaşabileceğiniz F/P diskleri bekliyorum. Teşekkürler.

Oyun içinse SSD daha iyi olacaktır RDR2 HDD'de 5 dakikada açılmıyor mesela.
Bunun modellerini inceleyin ayrıca SanDisk, WD ve Samsung SSD ürünleri de iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarım bu linktekidir. hafızası bir süre sonra yetersiz kalacak ve şimdiden ekstra hafıza almak istiyorum. SSD'ler çok pahalı olduğu için HDD düşünüyorum fakat HDD üzerine kurulan oyun vb. şeyler HDD olduğu için yavaşlar mı? Her şekilde SSD mi tercih etmem gerekir? Değerli yorumlarınızı ve paylaşabileceğiniz F/P diskleri bekliyorum. Teşekkürler.

HDD sadece oyunun açılma hızını etkiler ama Forza motosport gibi oyunlarda SSD şart takılma vs yaşayabilirsiniz Seagate baracuda HDD öneririm hakkını veriyor.

HDD sadece oyunun açılma hızını etkiler ama Forza motosport gibi oyunlarda SSD şart takılma vs yaşayabilirsiniz Seagate baracuda HDD öneririm hakkını veriyor.

Hocam oynanış açısından herhangi bir etkisi yoksa sadece açılış hızını belirliyorsa benim için HDD daha cazip gelir. Bu konuda net miyiz?

HDD almanızı tavsiye etmiyorum. Günümüz için çok ağır kalıyorlar. 1 TB HDD zaten ₺1.000 şu sıralar. Bunun yerine 500 GB SSD alabilirsiniz kalitelisinden.

Samsung 870 EVO modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺1.052'ye geliyor:

Yok ben yine de HDD alacağım derseniz:

Hocam bu nasıldır peki?

Oyun içinse SSD daha iyi olacaktır RDR2 HDD'de 5 dakikada açılmıyor mesela.
Bunun modellerini inceleyin ayrıca SanDisk, WD ve Samsung SSD ürünleri de iyi.

Hikayeli oyunlar oynamıyorum arkadaşlarla oynanabilecek multi oyunlar Valorant, LoL, propnight gibi gibi gibi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı