Merhaba sistemimde Ryzen 5 5500 var ve sadece ekran kartı değiştirmek istiyorum. RTX 3060 alırsam işlemci yeterli olacak mıdır?
Alakası yok, asıl yüksek ayarlarda yük ekran kartına geçtiği için darboğazın bile önüne geçilebilir ama bu kombinasyon ile darboğaz olmaz diye düşünüyorum.Yüksek ayarlarda oynarsanız hayır.
Hocam orada ben zaten darboğaz olmaz hayır demeye çalıştım.Alakası yok, asıl yüksek ayarlarda yük ekran kartına geçtiği için darboğazın bile önüne geçilebilir ama bu kombinasyon ile darboğaz olmaz diye düşünüyorum.
Ve hocam soruyu yanlış okuduğum için hatalı cevap olmuş yoksa düşündüğüm şekilde olsaydı soru cevabım doğru idi. Üzgünüm.Alakası yok, asıl yüksek ayarlarda yük ekran kartına geçtiği için darboğazın bile önüne geçilebilir ama bu kombinasyon ile darboğaz olmaz diye düşünüyorum.
Yeterli olur, bütçeniz nedir? Belki daha iyisini bulabiliriz.
Alakası yok, asıl yüksek ayarlarda yük ekran kartına geçtiği için darboğazın bile önüne geçilebilir ama bu kombinasyon ile darboğaz olmaz diye düşünüyorum.
8500TL bir bütçem var Gigabyte Rtx 3060 ı beğenmiştim fakat işlemcim yeterli mi değil mi bilmiyorum
Ya kusura bakmayın çok anlamıyorum yeterli olacak mıdır işlemci? İkisini birden değiştirememAlakası yok, asıl yüksek ayarlarda yük ekran kartına geçtiği için darboğazın bile önüne geçilebilir ama bu kombinasyon ile darboğaz olmaz diye düşünüyorum.
Yeterli olur. Sorun yaşamazsınız.Ya kusura bakmayın çok anlamıyorum yeterli olacak mıdır işlemci? İkisini birden değiştiremem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.