R5 5500 ve RTX3060 Ti sistemle 2K'da ortalama 200 FPS almak normal mi?

salinbey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE RTX 3060TI 8GB
Ryzen 5 5500
32GB 3200MHz RAM
Kingston 1TB ssd

PHILIPS 27M2C5500W-00
Merhaba arkadaşlar yukarıda bahsettiğim gibi bu sistemle 2K ayarlarda 200 civarı FPS alıyorum ve monitörüm de 240Hz olduğu için tam kullanamamış oluyorum doğrusu. Ama bir tık daha kötü sistemli olan arkadaşım 400 civarı alıyorum diyor. Nasıl olduğunu sorunca da BIOS'tan birkaç ayar yaptım gibi bir şeyler söylüyor kafadan mı sallıyor bilmem ama merak ettim doğrusu. Bildiğiniz ayarlar varsa oyunun kalitesini düşürmeyecek ayarlar söyleyebilirsiniz.

Sistem:
RTX3060 Ti 8 GB.
32 GB DDR4 RAM.
Ryzen 5 5500.
1TB SSD.

Merhaba arkadaşlar yukarıda bahsettiğim gibi bu sistemle 2K ayarlarda 200 civarı FPS alıyorum ve monitörüm de 240Hz olduğu için tam kullanamamış oluyorum doğrusu. Ama bir tık daha kötü sistemli olan arkadaşım 400 civarı alıyorum diyor. Nasıl olduğunu sorunca da BIOS'tan birkaç ayar yaptım gibi bir şeyler söylüyor kafadan mı sallıyor bilmem ama merak ettim doğrusu. Bildiğiniz ayarlar varsa oyunun kalitesini düşürmeyecek ayarlar söyleyebilirsiniz.

Sistem:
RTX3060 Ti 8 GB.
32 GB DDR4 RAM.
Ryzen 5 5500.
1TB SSD.
Hocam oyunu belirtirseniz yardımcı olabiliriz. TLOU'da mesela normal değil. Nerden bilelim hangi oyunda aldığınızı.

Hocam oyunu belirtirseniz yardımcı olabiliriz. TLOU'da mesela normal değil. Nereden bilelim hangi oyunda aldığınızı.

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :D. Valorant.

Hocam valorant işlemci ağırlıklı bir oyun normaldir işlemcin fena değil ama daha yüksek 250-300 arası almak istersen R5 5600 ve R5 5600X e göz atabilirsinki buna gerek yok çünkü aralarındaki fark az kafana takma

Ama devasa fpsler görmek istersen R7 serisine göz at ama dediğim gibi normal yani araştır istersen

Sistem:
RTX3060 Ti 8 GB.
32 GB DDR4 RAM.
Ryzen 5 5500.
1TB SSD.
Arkadaşının sistemi ne?

Sistem:
RTX3060 Ti 8 GB.
32 GB DDR4 RAM.
Ryzen 5 5500.
1TB SSD.
Ve birde arkadaşının kullandığı ekran kartı hangisi vrami kaç işlemcinizde aynı olamaz aynı olsa oda 200 alması lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı