İnanın çokta uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim
İnanın çokta uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim
İnanın çok da uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedi.
İnanın çok da uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim.
İnanın çok da uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim
Evet sizin dediğiniz olay 2 yıl içinde olabilir ama arkadaş uğraşmak istemediğini belirtmiş eğer biraz daha para katarsa çok daha iyi bir sistem alabilir ama uğraşmak istemiyormuş.