R5 5500 ve RX 6400 sistem iş görür mü?

Bütçe
9750
İnanın çokta uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim
İşinizin ne olduğuna bağlı fakat yineliyorum, size nacizane tavsiyem iptal edin :)

Forumda birçok arkadaş var, size kasa kosunda yardımcı olur.
 
Bilmem bu sisteme göre iyi midir internette patlama olayları falan okudumda sadece soruyorum.

Bak dostum bu fiyata sistem fena değil ha dersenki bir 2 k daha para vereyim daha iyileri var ama bu da fena değil.

İnanın çok da uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedi.
 
Bak dostum bu fiyata sistem fena değil ha dersenki bir 2 k daha para vereyim daha iyileri var ama bu da fena değil.

Hocam 3K daha versin iyisini alsın.

İnanın çok da uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim.

Hocam sonra pişman kalırsınız alın RTX3060'lı verin 3 bin TL fazla keyfini iyice sürün.
 
İnanın çok da uğraşmak istemiyorum şu mavi ekran olayı canımı çok sıkmıştı bir an önce bitsin gitsin diye sadece işimi görür mü görmez mi ve ek olarak fan gerekir mi onu öğrenmek istedim

Şu an çok umrunuzda olmaz ama ileride pişman olursunuz. 1-2 bin TL daha verip 2 kat daha güçlü bir sistem alabilirsiniz.
 
10000'e RX6600 kasa sattılar bu zamana kadar bir sürü. İade etmeli kesinlikle.

Yani sistem tamam yine ortalama üstü ama ileride 6400 ve 4 GB VRAM yetersiz kalacaktır anca RTX3060 veya RX6600 kurtarır.

Evet sizin dediğiniz olay 2 yıl içinde olabilir ama arkadaş uğraşmak istemediğini belirtmiş eğer biraz daha para katarsa çok daha iyi bir sistem alabilir ama uğraşmak istemiyormuş.
 

Geri
Yukarı