R5 5500 ve RX 6600 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 11

JoeStone

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Anakart
B450M-K
Bilgisayarım RX 6600 ve R5 5500 özellikli. 2 3 ay önce İtopya'dan alındı. Performans çok iyiydi, en yüksek ayarlarda Spider-Man'da 90 100 FPS alıyordum fakat şu an acayip fazla FPS drop yaşıyorum tüm oyunlarda.

Format attım fakat yine de düzelmedi.

Windows 11 kullanıcısıyım. Nasıl düzeltirim?

Son düzenleme:
Bilgisayarım RX 6600 ve R5 5500 özellikli. 2 3 ay önce İtopya'dan alındı. Performans çok iyiydi, en yüksek ayarlarda Spider-Man'da 90 100 FPS alıyordum fakat şu an acayip fazla FPS düşmesi yaşıyorum tüm oyunlarda.

Isı değerlerinizi atar mısınız Afterburner üzerinden.

Bilgisayarım RX 6600 ve R5 5500 özellikli. 2 3 ay önce İtopya'dan alındı. Performans çok iyiydi, en yüksek ayarlarda Spider-Man'da 90 100 FPS alıyordum fakat şu an acayip fazla FPS düşmesi yaşıyorum tüm oyunlarda.

Oyun Ultra ayarlardaysa FPS değerleriniz normal fakat bu kada drop yemeniz normal değil.

Hard Disk Sentinel yükleyip sağlığına ve performansına bakar mısınız? Sağlığı ya da performansı bir sorun olabilir belki onun dışındı aklıma başka bir şey gelmiyor.

Deniyorum sağ olun bilgilendireceğim tekrardan.

Hard Disk Sentinel yükleyip sağlığına ve performansına bakar mısınız? Sağlığı ya da performansı bir sorun olabilir belki onun dışındı aklıma başka bir şey gelmiyor.

Sağlık derecesi 96 performans 100 görünüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı