R5 5500 ve RX 6600 sisteme yükseltme önerisi

Awakend

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim artık oyunlarda yetersiz kalıyor gibi hissediyorum ve birkaç parça değiştirmek istiyorum. Ekran kartımdan memnunum ama işlemci ve RAM hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Oyun oynarken genellikle arkada tarayıcım açık oluyor ve RAM'im yetmiyor. Ama işlemcim de eskidi gibime geliyor. Sizce hangisini değişmeliyim? (genellikle Fortnite oynuyorum.)
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 4.20 GHz 6 çekirdek 19MB AM4 7nm
RAM: Adata XPG Spectrix D41 TUF RGB 8 GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 RAM

Son düzenleme:
İlk olarak islemciyi degisebilirsin 5600 rahatlatır seni. Karta gelirsek 6600 idare ediyor hala, bütçe varsa tabi değiş o ayrı güncellik iyidir. Ram'e gelince 16GB çoğu oyun için hala yeterli beni sadece Hogwart Legacy oynarken zorladı.

Aslında gayet yeterli bir sistem günümüz için. Eğer illa yükselteceğim diyorsan 7500f+A620+32 GB DDR5 RAM öneririm. Ondan sonra ekran kartını yükseltebilirsin.

Aslında gayet yeterli bir sistem günümüz için. Eğer illa yükselteceğim diyorsan 7500F+A620+32 GB DDR5 RAM öneririm. Ondan sonra ekran kartını yükseltebilirsin.

Rekabetçi oyunu oynadığım için 144'ten aşağı düşmemesi benim için çok önemli. Bazen aşırı drop yiyorum bunun da RAM yetersizliği olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı