Alın hocam bu fiyat bandında en iyi sistem.Bütçem tam 12 bin lira. 1 ay daha bekleyemem açıkçası. Param oldukça yükseltme yapacağım. Şu an alsam mı bunu?
Alın hocam bu fiyat bandında en iyi sistem.Bütçem tam 12 bin lira. 1 ay daha bekleyemem açıkçası. Param oldukça yükseltme yapacağım. Şu an alsam mı bunu?
Alabilirsin, kaliteli sistem. İleride parana göre 1 TB HDD ya da 1 TB SSD ekleyip yoluna devam edersin.
R5 5500 de iş görür ama 5600 yapabilirsen daha iyi olur.
Alın hocam bu fiyat bandında en iyi sistem.
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Evet, 5600 yapabilseydim iyi olacaktı. En az 3-4 ay sonra işlemci ve anakart yükseltmesi yapacağım. Şu an kullandığım laptop 2012 yılından kalma. Öğrenciyken işime yarıyordu ama artık kaldırmıyor işlerimi. Hazır da fazladan bir param var alayım diye düşündüm. Ek olarak 100 lira belki ekleyebilirim maalesef.
Teşekkür ederim. Geçeyim siparişi. Gerçi direkt mağazadan da alabilirim ama öyle bir seçenek göremedim.
al 5500 satarsın ilerde 5600 alırsınBütçem tam 12 bin lira. 1 ay daha bekleyemem açıkçası. Param oldukça yükseltme yapacağım. Şu an alsam mı bunu?
Bütçem tam 12 bin lira. 1 ay daha bekleyemem açıkçası. Param oldukça yükseltme yapacağım. Şu an alsam mı bunu?
Al 5500 satarsın ileride 5600 alırsın
Yükseltip aldım memnunum
5-6 galibaYükseltmeleri bir sonraki ayda yapabileceğim.
Siparişiniz kaç günde size ulaştı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.