R5 5500 vs i5 10400F

Allah Allah, 3600'de varken bunda nasıl olmaz? Hiç bilmeden tahmine dayalı düşünmüştüm, teşekkürler bilgilendirme için.

Önbelleği de 3600'ün yarısı kadar. Ryzen 5500 sıfır alacaklar ya da 1. ve 2. nesil Ryzen'lardan yükseltecekler için iyi bir seçenek oluyor. Yoksa 3600 ve 10400F'in hormonlu halinden farksız bu alet zahmet etmene değmez.

5600 senin ihtiyacın olan şey burada, o fiyat farkının hakkını veriyor.

Önbelleği de 3600'ün yarısı kadar. Ryzen 5500 sıfır alacaklar ya da 1. ve 2. nesil Ryzen'lardan yükseltecekler için iyi bir seçenek oluyor. Yoksa 3600 ve 10400F'in hormonlu halinden farksız bu alet zahmet etmene değmez.

5600 senin ihtiyacın olan şey burada, o fiyat farkının hakkını veriyor.
Çok matah bir şey olmadığını biliyordum da idare etsin diye düşünmüştüm. Düşündüğümden daha kötüymüş. Teşekkür ederim tekrardan.

Çok matah bir şey olmadığını biliyordum da idare etsin diye düşünmüştüm. Düşündüğümden daha kötüymüş. Teşekkür ederim tekrardan.

Rica ederim, hem o AM5 yükseltmesini de biraz ileri atmış olursun 5600 ile. DDR5'e ne kadar geç yükseltsen o kadar ekonomik olacaktır, yeni soketler ve donanımları zamanla iyileşip ucuzluyorlar.

Rica ederim, hem o AM5 yükseltmesini de biraz ileri atmış olursun 5600 ile. DDR5'e ne kadar geç yükseltsen o kadar ekonomik olacaktır, yeni soketler ve donanımları zamanla iyileşip ucuzluyorlar.
DDR5 fiyatına değen performansı vermiyor bence hiç yeni nesil vibe ı alamadım ben

DDR5 fiyatına değen performansı vermiyor bence hiç yeni nesil vibe ı alamadım ben.

Zamanla oturacaktır, DDR4 ilk çıktığında da böyleydi. Sağolsun AMD iflasın eşiğinden kurtulup Ryzen serisini Intel'in yarı fiyatına piyasa sürmüştü de ekonomik bir dizilim yapabilmiştim.

RAM'lerden yine kazık yemiştik o ayrı. 1 adet 8 GB 2400Mhz CL16 RAM için $100'a yakın para ödüyordun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı