R5 5500 vs R5 5600

@Atillacan0 hava soğutma alman yeterli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ufak bir OC ile 5600x gücünde çalıştırabilir duruma geliyor 5600.

Bu testte 5500'ün gösterdiği değerler son kullanıcıda görülmeyebilir, 3800Mhz RAM koymuşlar. Frekans azaldıkça 5500 yavaş yavaş 3600'e dönüşüyor, 3600Mhz hızında kafa kafaya gelmişler neredeyse. 5600'ün saf çekirdek gücü ise her ortamda farkını hissettirir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu testte 5500'ün gösterdiği değerler son kullanıcıda görülmeyebilir, 3800Mhz RAM koymuşlar. Frekans azaldıkça 5500 yavaş yavaş 3600'e dönüşüyor, 3600Mhz hızında kafa kafaya gelmişler neredeyse.

Dikkat etmemişim, pardon. 👌

Bu testte 5500'ün gösterdiği değerler son kullanıcıda görülmeyebilir, 3800MHz RAM koymuşlar. Frekans azaldıkça 5500 yavaş yavaş 3600'e dönüşüyor, 3600MHz hızında kafa kafaya gelmişler neredeyse. 5600'ün saf çekirdek gücü ise her ortamda farkını hissettirir.

5600 kaç MHz'ye kadar destekliyor ona göre RAM tercih edeceğim.

@Atillacan0 baktım güzelmiş. SSD olarak Spatium, güç kaynağı 650w, Ryzen 5600 seçince güzel fiyata denk geliyor. RAM'lere dokunma o Corsair'lerin görüntüsü güzel olsa da içlerinde çip rezalettir.

Satın da alınabiliyormuş, iki kere tıklayınca oldu. Alabilirsin ben beğendim.

5600'e soğutucu mu bakıyoruz? Bütçe alayım. :D

5600'e soğutucu mu bakıyoruz? Bütçe alayım. :D
1000-2000 arası olabilir
@Atillacan0 baktım güzelmiş. SSD olarak spatium, güç kaynağı 650W, Ryzen 5600 seçince güzel fiyata denk geliyor. RAM'lere dokunma o Corsair'lerin görüntüsü güzel olsa da içlerinde çip rezalettir.

Satın da alınabiliyormuş, iki kere tıklayınca oldu. Alabilirsin ben beğendim.

Benim de ayarladığım seçenekler tam da öyleydi teşekkürler.

1000-2000 arası olabilir.

Meh, ihtiyaç yok o kadarına.

İki al ver yapar serin tutar.

Meh, ihtiyaç yok o kadarına.

İki al ver yapar serin tutar.

Sıvı soğutma için o kadar bütçe demiştim ama hava soğutmayla bütçeyi zorlamadan güzelce geçinebilirim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı