R5 5500U - GTX 1650 sistem için Cinnamon Edge vs Cinnamon

necipfazl

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, farklılık olsun diye Linux'a geçmeyi düşünüyorum fakat bu ikisi arasından hangisini kullanacağıma karar veremedim, cevaplarınızı bekliyorum
Sistemim:
AMD Ryzen 5 5500U
NVIDIA GeForce GTX 1650
16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada belirttim.

"Edge" sürümü, belirli donanımlarda [AMD Ryzen / Radeon CPU / GPU ve Intel iX 11. Nesil] LTS sürümündeki [5.4] çekirdeği kullanamayacağınız için oluşturuldu."

Edge sürümünü büyük bir sorun yaşamadan yükleyebilirsiniz.. veya normal sürümü yükleyip Güncelleme Yöneticisi'nden çekirdeği güncelleyebilirsiniz."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

u/Haggen88'in yazdığına göre.

Burada belirttim.

"Edge" sürümü, belirli donanımlarda [AMD Ryzen / Radeon CPU / GPU ve Intel iX 11. Nesil] LTS sürümündeki [5.4] çekirdeği kullanamayacağınız için oluşturuldu."

Edge sürümünü büyük bir sorun yaşamadan yükleyebilirsiniz.. veya normal sürümü yükleyip Güncelleme Yöneticisi'nden çekirdeği güncelleyebilirsiniz."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

u/Haggen88'in yazdığına göre.

Öncelikle bu konulara tam hakim değilim çekirdek falan. Acaba direkt öneri verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı