R5 5500U vs i5 1135G7

Daha fazla  
16 GB RAM'lı yukarıda belirttiklerimden hangisi daha iyidir? İkisi arasındaki fark 600TL kadar. Ama karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.
5500U'nun çekirdek sayısı 6
i5 1135G7'nin çekirdek sayısı 4

16 GB RAM'lı yukarıda belirttiklerimden hangisi daha iyidir? İkisi arasındaki fark 600TL kadar. Ama karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.
5500U'nun çekirdek sayısı 6
i5 1135G7'nin çekirdek sayısı 4
Yazılım kodlama yapmayı düşünüyorum. Bazen oyun da oynarım ama çok ağır şeyler oynamam.

Ne için kullanılacak?

Yazılım kodlama yapmayı düşünüyorum. Bazen oyun da oynarım ama çok ağır şeyler oynamam.

İşlemci gücü olarak 5500U çok çok daha güçlü. Diğer özellikleri de bilmek lazım ekran kartı vs.

Yazılımla uğraşacaksan Intel tarafına yönelmeni tavsiye ederim.

Ben de yazılımla uğraşıyorum da çok merak ediyorum 1135G7, hangi yazılımda, hangi programda veya uygulamada 5500U'ya üstünlük sağlayabilir de Intel tavsiye ediyorsunuz? Ryzen 3 5300U bile 1135G7'deyi geçen bir işlemci. Ayrıca harici ekran kartlı laptop almayacaksa Ryzen'deki dahili Vega grafik birimi Intel'dekiyle kıyas bile yapılamaz.

Son düzenleme:
Ben de yazılımla uğraşıyorum da çok merak ediyorum 1135G7, hangi yazılımda, hangi programda veya uygulamada 5500U'ya üstünlük sağlayabilir de Intel tavsiye ediyorsunuz? Ryzen 3 5300U bile 1135G7'deyi geçen bir işlemci. Ayrıca harici ekran kartlı laptop almayacaksa Ryzen'deki dahili Vega grafik birimi Intel'dekiyle kıyas bile yapılamaz.
Ryzen istiyorum ama baktığım ürünlerde siyah rengini bulamadım. Sadece gri rengi var ve bana göre pek hoş durmuyor. 1135G7 ile devam etsem nasıl olur? Aralarında çok büyük bir fark olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı