Satılık R5 5600 & 2060 Super sistem

XeNa34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-5 ay önce İtopya'dan aldığım hazır sistemi satıyorum ekran kartı hariç bütün parçalar 3-5 aylık kutulu faturalı garantili. Ekran kartıda kutulu faturalı temiz hatasız etiketi üstünde tamir görmemiş. Kasa beyaz bir sistem dizmeye uygundur.

Ryzen 5 5600.

Gigabyte A520M h

MSI Gaming X 2060 Super 8 GB RGB.

Kingston 1TB SSD.

Game booster 240mm sıvı soğutma RGB (beyaz)

Goodram 8x2 3600MHz RGB RAM (beyaz)

BitFenix ares 600W80 RGB kasa (beyaz)

Yer İstanbul Avrupa yakası evimde test imkanınız var.

Fiyat 18.500 (cüzi miktarda pazarlık mevcut)

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-5 ay önce İtopya'dan aldığım hazır sistemi satıyorum ekran kartı hariç bütün parçalar 3-5 aylık kutulu faturalı garantili. Ekran kartıda kutulu faturalı temiz hatasız etiketi üstünde tamir görmemiş. Kasa beyaz bir sistem dizmeye uygundur.

Ryzen 5 5600.

Gigabyte A520M h

MSI Gaming X 2060 Super 8 GB RGB.

Kingston 1TB SSD.

Game booster 240mm sıvı soğutma RGB (beyaz)

Goodram 8x2 3600MHz RGB RAM (beyaz)

BitFenix ares 600W80 RGB kasa (beyaz)

Yer İstanbul Avrupa yakası evimde test imkanınız var.

Fiyat 18.500 (cüzi miktarda pazarlık mevcut)
Daha bugün 16K'lık 4060 konusu açıldı 5600 ile. Normalde 18K'ya satılıyordu. Kaldı ki miladı dolmuş 2060'a 18.5k yazmak saçmalık. Pazarlık yapılsa yapılsa 18k olur ona da pazarlık yazdım demeyin.

Daha bugün 16K'lık 4060 konusu açıldı 5600 ile. Normalde 18K'ya satılıyordu. Kaldı ki miladı dolmuş 2060'a 18.5k yazmak saçmalık. Pazarlık yapılsa yapılsa 18k olur ona da pazarlık yazdım demeyin.
Saçmalık dediğin şey satılalı 1.5 ay oldu birader senin gibi böyle ilan baltayan tipleri az çok biliyorum herşeye at gözlüğüyle bakıyorsunuz ilanda yazan ekipmanları iyi oku hepsinin segmenti iyi bana gelipte sağdan soldan toplanmış 2-3 senelik bir kasayla kıyaslama yapmayın . Çok biliyorsanız gidin 2-3 senelik ramle 5 senelik işlemci anakartla 5 senelik psulu kasayla toplanmış sistemlerin fiyatıyla gelip bana burda laf salatası yapma. Ekran kartı hariç bütün parçalar 3-5 aylık yazmışım ekran kartı marka model olarak emsalsiz milattan önce kalma dediğin kart 30dk furmarkta 68 dereceyi geçmedi hanginiz kartını 30dk furmark testine sokar ? Anca boş yorum yaparsınız

Saçmalık dediğin şey satılalı 1.5 ay oldu birader senin gibi böyle ilan baltayan tipleri az çok biliyorum herşeye at gözlüğüyle bakıyorsunuz ilanda yazan ekipmanları iyi oku hepsinin segmenti iyi bana gelipte sağdan soldan toplanmış 2-3 senelik bir kasayla kıyaslama yapmayın . Çok biliyorsanız gidin 2-3 senelik ramle 5 senelik işlemci anakartla 5 senelik psulu kasayla toplanmış sistemlerin fiyatıyla gelip bana burda laf salatası yapma. Ekran kartı hariç bütün parçalar 3-5 aylık yazmışım ekran kartı marka model olarak emsalsiz milattan önce kalma dediğin kart 30dk furmarkta 68 dereceyi geçmedi hanginiz kartını 30dk furmark testine sokar ? Anca boş yorum yaparsınız
Sattığın adama ve sana acıyorum sadece. Sıfır sisteme bile laf atabiliyorsun :D

Sattığın adama ve sana acıyorum sadece. Sıfır sisteme bile laf atabiliyorsun :D
Sen kendi haline acı çünkü yazdığımı anlayacak kadar kapasiten yok onu fark ettim o yüzden tekrar okumanı tavsiye edicem ama yine değişen birşey olmayacak gibi.beynin Laf ettiğim şeyin ne olup olmadığını anlayacak kadar geliştiğin de gel öyle tartışalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı