R5 5600 980 Ti emulatorde PUBG Mobile oynarken 10-20 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Yanlış bilgi: Darboğaz her iki türlü de olabilir.
Darboğaz bütün bileşenlerden olur. Araştırmanızı öneririm. RAM'den darboğaz, ekran kartından darboğaz, işlemciden darboğaz.

Bu sadece işlemci darboğazı olur olayı şehir efsanesi 😁

Yanlış bilgi yayıyorsunuz asıl sizin araştırmanızı öneririm darboğaz tabii ki de ramdende olur 4 GB RAM ile veya 2 GB ekran kartının VRAM'i ile 2024'te çıkan bir oyunu oynayamazsınız darboğaz yaşarsınız ancak direkt ekran kartından darboğaz yaşanmaz işlemciden yaşanır R7 9800x3D işlemci ile GT 730 kullandım hiçbir darboğaz olmadı. Lütfen forumda bilgi kirliliği yapmayalım.

Yanlış bilgi yayıyorsunuz asıl sizin araştırmanızı öneririm darboğaz tabii ki de ramdende olur 4 GB RAM ile veya 2 GB ekran kartının VRAM'i ile 2024'te çıkan bir oyunu oynayamazsınız darboğaz yaşarsınız ancak direkt ekran kartından darboğaz yaşanmaz işlemciden yaşanır R7 9800x3D işlemci ile GT 730 kullandım hiçbir darboğaz olmadı. Lütfen forumda bilgi kirliliği yapmayalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde darboğaz yaşanmadı diye ekran kartı darboğaz yapamaz diye bir şey yok :D

Emülatör ile oyun oynamayı hiç tasvip etmiyorum. Emülatörü düzgün optimize edemedin sanırım. Olmazsa farklı bir emülatör dene. Windows 11 bu sıralar hiç çekilecek gibi değil o da cabası.

PUBG Mobile için emulatör tavsiyeniz var mi?

Ekran kartı çok eski, darboğaz yapıyor PC oyunlarını bile düzgün oynayamazsin.

GTX 980 Ti, RTX 3050'den daha mı iyi? 1080 Ti ile 980 Ti zamanın ötesinde kartlar NVIDIA bu iki kartı çok güçlü yaptı. 3050ye yakın bir performans veriyor.

GTX 980 Ti, RTX 3050'den daha mı iyi? PC'den anlamıyorsanız boş yere konuşmayın 1080 Ti ile 980 Ti zamanın ötesinde kartlar NVIDIA bu iki kartı çok güçlü yaptı. 3050ye yakın bir performans veriyor.

1736008893404.png

GTX 980 Ti, RTX 3050'den daha mı iyi? PC'den anlamıyorsanız boş yere konuşmayın 1080 Ti ile 980 Ti zamanın ötesinde kartlar NVIDIA bu iki kartı çok güçlü yaptı. 3050ye yakın bir performans veriyor.
80 serisi ve ti ibaresi aldığı için doğal ancak aradaki teknoloji farkını yok edemezsiniz. Önerim üslup a dikkat etmeniz ve geniş çerçevede düşünmeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı