R5 5600 alınır mı?

İkinci ele gerek yok zaten b450m'ler 2 bin civarına bulunabiliyor. 5600 için çok kaliteli bir şey almaya gerek yok msi b450m a pro max yeterli olur. BİOS güncellemesiyle şu anki anakartı kullanabiliyorsan onu kullan, anakartın özelliklerinden iyi araştırman lazım oluyorsa kullan boşa para vermeye gerek yok.

Ben şimdi bunu almaya kalksam işlemci paramdan kısmış olacağım 5600 yerine 3600 alsam bir de bu anakartı alsam şimdi ki anakartımla R5 5600'den daha iyi bir performans mı alırım hangisi daha mantıklı olur anakartı değiştirmeyip R5 5600 almak mı attıgınız anakartı alıp R5 3600 almak mı?

Ben şimdi bunu almaya kalksam işlemci paramdan kısmış olacağım 5600 yerine 3600 alsam bir de bu anakartı alsam şimdi ki anakartımla R5 5600'den daha iyi bir performans mı alırım hangisi daha mantıklı olur anakartı değiştirmeyip R5 5600 almak mı attıgınız anakartı alıp R5 3600 almak mı?
Bakma dostum sen bu adamlara anakartın değiştirmenin sana bir faydası olmaz o paraya git ekran kartını yenile işlemciden sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı