- Makaleler
- 5
Zaten onu işlemci sonrası için söyledim.2200G ile alacağı hiçbir ekran kartını besleyemez. En azından işlemciyi değiştirse 1 nebze performans artışı olur
Zaten onu işlemci sonrası için söyledim.2200G ile alacağı hiçbir ekran kartını besleyemez. En azından işlemciyi değiştirse 1 nebze performans artışı olur
![]()
Asrock A520M-HVS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A520M-HVS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A520M-HVS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.039,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlara bakabilirsiniz.
Bakma dostum sen bu adamlara anakartın değiştirmenin sana bir faydası olmaz o paraya git ekran kartını yenile işlemciden sonra.Ben şimdi bunu almaya kalksam işlemci paramdan kısmış olacağım 5600 yerine 3600 alsam bir de bu anakartı alsam şimdi ki anakartımla R5 5600'den daha iyi bir performans mı alırım hangisi daha mantıklı olur anakartı değiştirmeyip R5 5600 almak mı attıgınız anakartı alıp R5 3600 almak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.