R5 5600 bilgisayari kendi haline birakinca monitore sinyal gitmiyor

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, elimde birkaç haftalik sifir aldigim bir sistem var. Normal kullanirken hiçbir sorun yok, ama bazen bilgisayari acik birakip bir yere gidiyorum, ve geldigimde monitor kapali oluyor (sinyal alamadiginda otomatik kapaniyor). Acmaya calistigimda ise no signal hatasi veriyor. Islemci ve kasa fanlari donuyor, isiklar da yaniyor, ekran karti fanlari donmuyor dogal olarak, bosta oldugu icin. Space ile falan uyandiramiyorum, CTRL+Shift+Windows+b yapiyorum ama ise yaramiyor. Baktigimda mavi ekran hata dokumu de yok, mavi ekran yememisim yani. Her seferinde DDU kullanip birçok sürücü denedim hepsinde aynisi oluyor. AMD uygulamasinda coktu seklinde bir bildirim de yok. Otomatik uyku modu gibi seyler kapali. Neden oluyor olabilir?

Sistem ozellikleri:

RAM: Team T-Force Vulcan TUF Gaming alliance 8X2.
GPU: Sapphire Pulse RX 6650 XT Gaming OC.
Anakart: Gigabyte A520M-K v2.
SSD: Agı 500GB NVMe.
CPU: R5 5600.
PSU: DeepCool pf550.

Windows Olay Görüntüleyici'yi kullanarak sistem günlüklerini kontrol edin. No Signal olduğu zaman hata türünde mesaj çıkıyor mu?

Windows Olay Görüntüleyici'yi kullanarak sistem günlüklerini kontrol edin. No Signal olduğu zaman hata türünde mesaj çıkıyor mu?
Hata mesaji almiyorum.
1696176764056.png

Boyle yaziyor.

Özel görünümlerden yönetim olayları kısmına bakın ve sinyal gittiği zamanda çıkan hata türü mesaj varsa onun içeriğine bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı